0

evet bence alınmalıdır ve bunu gayette doğru buluyorum sonuçta akıl akıldan üstündür sizin görmediklerinizi, gözmünüzden kaçmış olanları tecrübeleriyle büyüklerimiz görebilirler tabi burda dikkat edilmesi gereken konu şu büyükler ne dediyse onu yapın demiyorum fikir alın daha sonra tüm aldığınız tavsiyeleri bir arada düşünerek yine son kararı siz verin

0

çıkılmaz bir noktaya geldiğim de , büyüklerin hep akıl alırım . hatta biraz önce sevdinm bir abinle , iş yerindeki olayla yarın konuşma hakkında fikir alış, verişi yaptım. iyi geldi ama , aklıma yatmayan bazı şeyler var .bakalım ne olacak

0

valla ben genelde borçlar yüzünden çıkılmaz bir duruma geliyorum allah razı olsun büyükler hemen el atıyor yapabildikleri kadar ama diğer konularda genelde yansıtmadan kendim çözmeye çalışıyorum kimseyi üzüp sıkıntı yapsınlar istemiyorum.

1

kendimi bildim bileli büyüklerimden asla akıl danışmadım. akıl danışacağım tek kişi eşimdir.
evlendiğimde yemek yapmayı bilmezdim. ama bende öyle kötü mü dersiniz bilmem ama bir huy vardır ki, kimseye eyvallahım olmaz. araştırır, öğrenir kendim yapardım yapmak istediklerimi. asla anneme ya da kayın valideme sormazdım.
doğru olabilir. herkesin kendi bakış açısına göre değişir.

0

ben kendi kafamın dikine giderim kimseden akıl almam ama yani bilmediğim konular varsa sorarım ama yinede kendi bildiğimi okurum.

0

eger birseyler benim kontrolum disinda,istemsizce gelisiyorsa,bu konuda daha deneyimli daha tecrubeli buyuklerimden yardim isterim.bunu ben dogru buluyorum.bazen tecrubeleriniz bilginiz yetersiz kalabiliyor.