0

ben hic oynamadim gordudm ama o oyunu suan benim tek yer burasi gercekden ins burda para kazanirim 've herkeze tavsiye ediyorm

0

70 tl civarı bir kazanç yapmıştım cepmaxta ama türlü türlü bahaneler uydurdular ve uygulamanın kapatıldığını söylediler belki de gerçekten kapatıldı bilemiyorum ama eğer bizi kandırdılar ise kesinlikle hakkımı helal etmiyorum çünkü çok emek verdik ama emeğimizin karşılığını alamadık

1

üzüldüm sizin adınıza, ama bunu siz geç öğrendiniz sanırım. ben bu siteyi keşfetmeden evvel başka bir sitede iken, orada ha bire birileri kendi referans linklerini verip işte indirin üye olun. ben şu kadar kazanıyorum er ay garanti vs. bir şeyler yazıyorlardı.
benim huyumdur. ben her şeyde önce şikayet var gibi sitelere ve o siteyi yazıp çıkan yorumlara bakarım. ne kadarı olumlu ya da olumsuz.
inanır mısınız o zaman bu site ki burada neredeyse 2 aydır varım. 2 ay evvel o kadar şikayet vardı ki hepside sizin anlattığınız gibi. bunlar bilerek bunu yapıyorlar sanırım.
üzülmeyin lütfen. hak veriyorum o kadar emek verdiniz. ama kimsenin hakkı inanın kimseye kalmaz. geçmiş olsun.

0

valla kardeş ben üye oldum, bir hafta sonra battı . iki günde iyide para biriktirdim ! ama allahtan fazla uğraşmadık .iki günde altı tl gibi bir para biriktirdim . ana gönül gitti!

0

ne oldu söylermisin tam olarak cep max nedir

0

bende bir ara oynuyordum 14 tl olmuştu ama sonradan mahvettiler zaten play store kapatmıştı.

1

bu uygulamayı duydum ama bugüne kadar hiç kullanmadım.

0

ben o uygulamayi duymustum ama isin acigi nedir ne degilldir tam bilmiyorum.
ne kazigi acaba anlatir misin?

0

o kadar çaba harcayıp 80 lira yapmıştım oysaki site çöktü dediler tam çekme zamanı tam da ihtiyacım olan zamandı hakkımı gram helal etmiyorum allah büyüktür.