1

çok çabuk uyurum. kafaya bir şey taktıysam en fazla yirmi dakika sürer uyumam. o yatağa girdikten sonra uyku elimden kurtulamaz. normalde yatağa gitmeden uyumaya başladığım için, kafamı yastığa ne ara koyuyorum hatırlamam.

0

hayatta kafayı koyduğum gibi uyuyamam. genel de hep aklıma birşey takılır veya birşey düşünmesem bile uykum gelir o an uzanırım ama sonra hemen uykum kaçar bir türlü uyuyamam. döne döne yatakta sabahlarım. bu dönme bir hastalık halini aldı uykuya dalana kadar bunu sık sık tekrarlarım. sadece alkollü olduğum zamanlar da çok erken uyandığım zamanlar da uyuyamadığım yani uykumu alamadığım zamanlarda yada çalışıyor ve çok yorgun ve uykusuz isem hemen uyur kalırım. bunun dışında kolay kolay uykuya dalamam.

0

kafayı koyduğu gibi uyuyabilen insanlara hayranım.ben 3 saat dönüp uyumaya çalışanlardanım.sinirlerim bozulur iyice .uyumaya çalıştıkça daha çok uykum kaçar.sonra telefonu alırım elime.ona bakıyım,buna bakayım derken uykum tamamen kaçar.sonra geçmiş olsun.sabah erken kalkacaksam vay halime.şiş şiş gözlerle dolaşırım etrafta.

0

uykum gelmeden yatağa gitmeyi tercih etmiyorum yoksa habire dönüp duruyorum. bir türlü uyuyamıyorum. uyuyamayınca müzik dinlerim. bir süre sonra uykum gelir

0

evet hemen uykum gelir uyurum önceden uyuyamazdım bende ama artık yoruluyorum demek ki direk uyuyorum

0

malesef çok istememe rağmen hemen uyuyamıyorum bazen saatleri buluyor uykuya dalmam bunun sebebi de sürekli düşünüyor olmam geleceği geçmişi olayları herşey aklıma geliyor uyumaya çalışınca bu durum zihnimi diri tuttuğu için uyumama izin vermiyor

0

asmr videoları izleyerek ya da kitap okuyarak uyumaya çalışıyorum. genelde kafam çok dolu olduğundan yatağa 3'te bile girsem sabah 7'yi buluyor uykuya dalmam. nadiren de olsa çok aşırı yorgunsam, birkaç günlük uykusuzsam ancak o zaman kafamı yastığa koyunca uyuyabiliyorum.

0

genellikle hemen uyuyamam döner dururum telefonla uğraşırım bu siteye giriyorum cevaplamaya çalışırım soruları ama çok yorgunsam hemen uyurum.

0

bende küçüklükten belli bir huy yastığa kafamı koyduğum an uyurum. ister yorgun olsam ister olmasam yastığı başımı koyduğum da hemen uyurum.

0

bazen hemen uyuyabiliyorum. ama bazen saatlerce uyku tutmadığı zamanlar olabiliyor.

0

hemen uyumakmi bana göre değil uyuyamam kadar bir oyana bb ir bu yana döner dururum

0

günüme bağlı çok ders çalışdığım zamanlar yorgunluktan hemen oturduğum yerde uyuya kalıyorum.

1

yatakta dönenlerdenim. ama kafayı koyunca uyuyamıyorum. mutlaka bir süre geçmesi gerikiyor. hemen yastığa başını koyunca uyuyanları hep kıskanmışımdır. hele de otobüs yolculuğunda uyuyanlara inanamıyorum. benim gözüm hep açık.

0

sabaha kadar döndüğümü bilirim çok yorgun olduğum halde dönüyorum

0

ben genek olarak senin gibi yatakda dönenlerdenim en az bir saat kıvranırım daha sonra uyurum hemen uyuma gibi bir yetenegim bulunmuyor.

0

aslında hiçbir zaman kolay kolay uyuyamam. çünkü genel olarak uyanık kalıyorum ve gerçekten de hiçbir şekilde uykum da gelmiyor açıkçası. genel olarak zaten internet sitelerinde takılmayı her zaman vazgeçilmezim olduğunu söyleyebilirim. bu yüzden de belirli bir saat sonra 2-3 saat uykuyla kalıyorum hep.

0

normalde kafayı koyduğum gibi uyuynlardım ama şu son 1 ayda saatleridr yatak içinde dönüp duranlardan oldum malesef :/

0

çok uykum olsa bile yatağa girince geçiyor nedense 2 saatten aşağı dalamiyorum.