0

ben herşeyi akışına bırakırım hiç plan kurmam

0

aslında yok. bir plan yapılır hevesleniriz (arkadaşça diyelim) bu plan patlar. ve kesinlikle sonrası eee nerede kalmıştık? diye bir dururuz. bu planın uygulanmasını kesin gözüyle baktığımız için oluyor bütün bunlar oysa biz ikinci bir planı yapsak her şey düzene girer ve duraklama olmaz. hayatımızın devamı için duraksamamak ve hızlandırmak için plana ihtiyaç duymalıyız. tabi uygulayan kim.. fazla kalpten inanıyoruz sanırım

1

her konuda mutlaka 2. (ikinci) ve 3. (üçüncü) planlarım mutlaka vardır. başarısız olmamak ya da rezil olmamak için alternatif planlar şarttır.

0

yani o yaşadığım olaya göre değişir. zeten hayat tecrübeleri insanlara herzaman temkinli olmayı ve yedekte fikir,plân, para gibi şeyleri koymayı öğretiyor.

0

elbette vardir,tek bir konu plan uzerinde ilerlenirse hayal kirikligi cok olabiliyor.

1

her hangi bir konuda ikinci plan yapanlardan biri değilim. hayatı planlı yaşamak gerekiyor ama ben başaramıyorum maalesef. eminim benim gibi birçok insanda böyle yaşıyordur. ikinci, hatta üçüncü planı yapan insanlar planlı yaşayan insanlardır. bu insanlar hayatı bir çizgi üzerinde yaşarlar. hata yapmaktan korkarlar. bunun için planlarını sağlam yaparlar.

1

kesinlikle. bir şey yapmayı düşündüğüm zamanlarda, öncelikle neler olabilir, neler bu süreçte olumlu ya da olumsuz başıma gelebilir diye düşünürüm. ve her zaman filmlerde denilir ya bir c planım vardır.