1

kiracı olduğumuz için beğensek de beğenmesek de oturmak zorundayız. kendi evim olunca düşünürüm belki birşeyler

1

yani şu anki bulunduğun evde herhangi bir dekorasyon fikrim yok zaten her şey yerli yerinde ve herhangi bir dekorasyon yapamam ama gelecek için planladığım dekorasyonlarım var diyelim bir çok fikre sahibim özellikle salona çok fazla yoğunluk vereceğim herkesin beğeneceği bir alan haline getireceğim gelecekteki evim için farklı farklı dekorasyon fikirlerim var evet.

1

biz zamanında aile evimizi annemle babamla birlikte dekore etmiştik çok beğeniyorum salonumuzu ancak kendi evim olduğu zaman üç dört seneye çok daha hoş dekore etmeyi düşünüyorum yere kadar uzanan perdeler ve parkeler eski türk mimarisini hatırlatan figürler osmanlı ve selçuklu sanatlarıyla birlikte ayrı bir hava katacağını düşünüyorum ve eşim ile benim kitaplarımızın olduğu koca bir kütüphane salonun tam ortasında ya da çalışma odasında gerçekten hoş olurdu tahta detaylar da çok hoşuma gidiyor ev içerisinde tasarım okuyan arkadaşlarım da sağolsunlar çok yardım edeceklerdir diye düşünüyorum herkesin zevki farklı tabii beraber karar vermek de çok önemli oluyor bu konuda eşimin de içine sinmesi gerek kadınlar bu konularda daha başarılı zaten güzelden daha rahat anlıyorlar biz erkekler gibi kaba değiller bu konuda tasarımlara daha rahat bakabilme yeteneğine daha rahat güzeli ayırma yeteneğine sahipler .

1

bir erkek olarak karışmam. çünkü bu işleri kadınlar yapar. canı sıkılınca koltuğu bir oraya koyar, bir buraya koyar. canı iyi sıkkınsa o koltuğu dik bile koyar, böyle oturacaksınız der.

1

eski evimiz iyidi dekorasyonu felan guzeldi ama yeni tasindigimiz yer normal sartlarda lux de at tan inen esegi begenmezmis oyle dusun :)
evin dekorasyonu degilde bazi noktalarina ufak dokunuslar yapiyoruz

1

evim bana ait değil kiraciyim malesef ama kendi evim olsaydı on numara dekorasyon yaptırdık çünkü eşimin mesleği dekorasyon işi yapıyor herşeyden çok güzel yapar inşallah ev almak nasip olurss güzel bir şekilde istediğim gibi dekorasyon yaptırdım ama bu evde güzel yanı sadece benim değil o kadar :)