0

malesef çok çabuk sinirlenen biriyim gerçekten insanlara tahammülüm yoktur biri bişey dedi mi hemen sinirlenirim o an onun ağzının payını veririrm ama sevdiğim biriyse biraz daha alttan alırım aksi taktirde sevmiyorsam bide üstüne saçma hareketlerde bulunursa hemen sinirlenip ona bunu belli ederim anlamazsa daha çok sinirlenirim ve hakaret ederim çünkü aptal insanlara tahammülüm yoktur limitim çok azdır ona göre hemencecik tepki gösteririm ya da bazen sinirlenmemek için insanlardan uzak durup çok muhattap olmaamya bakarım sonuçta çok sık sinirli olma hali insan açısından iyi bişey değildir bu yüzden beni mutlu edecek yada en azından sinirimi bozmayacak biriyle vakit geçirmeyi denerim ya da hiç olmadı yalnız kalmayı tercih ederim kendi ruh sağlığımı korumaya özen gösteriririm yeterince bozuk çünkü

0

çok kolay sinirlenen birisi değilimdir . genelde sakin olmaya çalışırım mantıklı düşünmeye karşımdaki insana da hak vermeye çalışırım . ancak ne kadar böyle olursa olsunb
benimde illaki sinirlendiğim zamanlar oluyor
çileden çıktığım olur ama öfkelensem ne değişecek ne olacak sanki olan bana okuyor ben kendimi üzdüğümle kalıyorum sonuçta. çok sinrilenmiyor ve sakin kalmaya olayları sakin bir şekilde değerlendirmeye çalışıyorum .

0

bu kadar cahil bir toplum un arasında yaşarken sinirlenmemek için çok sabırlı olmak gerekir

0

kolay kolay sinirlenen biri değilim. fakat karşımdaki kişi sözlerine dikkat etmezse ağzımdan kötü kelimeler çıkabilir. bu da genelde sinirlendiğim zamanlar kendimi kaybediyorum.

0

tam aksine çok çabuk sinirlenirim, bir anda yani ne olup ne bittiğini anlamaz bile ailem inanılmaz derece parlarım hemen o sinir anında gözüm hic bir şeyi görmez yakar yıkar kırarım daha sonrada asla pişman olmam olmadım bu zamana kadar olacağımı da düşünmüyorum bakalım bunu da zaman gösterecek.

0

çok sınırlı deyilim ama ister istemez kizabiliyorum

0

evet kolay kolay sinirlenmemeye calisim.hem benim icin hemde karsi taraf icin.