0

2018 yılı bütün türkiye olarak sıkıntılı geçti. doların bir gecede nasıl fırladığını, papaz burson davasından serbest kararı çıkması ve ekonomik olarak küçüldüğümüz ve enflasyonun rekor kırdığı bir seni olarak karşımıza çıktı. allah izin verirse inşallah 2019 bizim için daha iyi olur .

0

benım en kötü senen denilebilir herşey her kötü şey bu sene oldu birgünüm bile nerdeyse iyi geçmedi denilebilir kafamda hep takılan şeyler oldu bazı olaylar oldu hepsı benı buldu yanı nerdeyse kötü denilebilir parasız sıkıntılı bır sene geçtı ve herşeyim rast gitmedi herşeyım çop oldu benım hayatımda belkıde en kötü sene olarak atlatıcagım bı sene olucak ınsallah 2019 boyle bır sene olmaz artık eskı heycanlar eskı ramazan eskı bayramlar denılıyorya onların hıcbırısı kalmadı artık yılbası gecelerı vardı nefıs programlar artık bakıyorumda onlarda yok mutlu mutlu artık kutlanılmıyor yılbaşıları benım tek sorunum bu ama 2018 en kötü senenmdir kımısı ıcın ıyıdır kımısı ıcın kötüdür hayatın gerçekleri neyse hepsını bu sene oğrendım pis pis yapılmayacak işlerde çalıstım okumanın degerını anladım yanı herşey bu senede oldu 2019 daha mutlu huzurlu bir sene olması dileğıyle.

0

2018 kötü karışık ve şaşkınlık verebilecek derecede yoğun ve korkunç bir seneydi

0

2018 benim için çok karışıktı . bazenhhiç yasamadigim kadar mutlu oldum. bazende hiç uzulmedigim kadar üzüldüm. ama en güzeli kızımı kucağıma aldım o yüzden asla unutulmayacak bir yıl benim için yeri ama zor da bir yıldı
. umarım 2019 herkese güzel şeyler getirir.

0

hedeflerimin canlandigi,bazi konularda hayatimda ciddi gelisimler yasadigim,tecrubeler kazandigim bir yil oldu.
beni sasirtan seylerde gerceklesti ama iyisi ile kotusu ile 2018 yilini da atlattik.

0

2018 yılı benim için bir iki şey hariç hiç güzel geçmedi. sürekli bir dert, bir sıkıntı vardı. hep bir toparlama, hep bir olay. umarım 2019 daha iyi geçer.