0

film değil ama bir bilim kurgu dizisi önereceği size prison break çok güzel çok keyifli heyecanlı bir dizi. bilim kurgu türünde çok sürükleyici altı sezon devam etmiş güzel bir dizidir . son sezonu seneler sonra çekim yapmıştır o dönemde beş sezon sürmüştü . i

0

izlenilebilecek en güzel bilim kurgu filmi, yıldızlararası filmidir bence. ilk imdb nin ilk sıralarında yer alır. bunun yanında 2001 uzay macerası filmi de stanley kubrick'in çektiği film, çok güzel bir bilimkurgu dur. hem sanat filmi niteliğindedir, hem de bilim kurgu niteliğinde bir filmdir. izlerken kubrick'in neleri eleştirdiğini düşüneceksiniz ve şu anki günümüze baktığınızda, kubrick'in yani yönetmenin ne kadar haklı olduğunu kendinizde anlayacaksınız. bunun yanında 12 maymun çok iyi bir bilim kurgu filmidir. izledikten sonra hayranlıkla tekrar izlemeyi düşünmüştüm. ilk izlediğim film ilk izlediğim bilim kurgu yani, 5. element adlı filmdir. bruce willis oynuyordu sanırım çok güzel bir filmdi, o zamanlar küçüktüm çok etkilenmiştim.

0

izlenesi yabancı bir bilim kurgu filmi önerin var size.adı da uzay yolcuları.tek kelimeyle müthiş bir film.

0

izlenesi bilim kurgu filmi değil de en izlenesi yabancı bilim kurgu dizisi önerebilirim. kesinlikle fringe isimli diziyi izlemenizi tavsiye ediyorum.