0

tabiki en onemli seydir bu ilgi her uye sorulara ne kadar cabuk verilirse o kadar guzel olur diye dusunuyorum ben ozman daha cok kisi katilim saglar vede ilerde daha cok uyeye sahip olcaklardir ki bu ozman daha cok sikinti yaratabilir o yuzden bize para oduyorlar ama kendi kazanc larida vardir tabiki bu siteyi cikaran kisiler o yuzden bir kactane modotor alabilirler tabiki genede kendi tercihleri

0

bence siteye kesinlikle bir kaç tane moderator alımı yapılmalı.eğer maddi sıkıntıya girmeden moderator alacaklarsa direkt üyelerden alsınlar.ama kendileri bilirler.adminler her zaman cevap veremiyorlar sorduğumuz sorulara.bazen kaç gün cevapsız kalıyor sorularımız.en azından siteyle ilgilenebilecek birkaç tane moderator alırlarsa üyeler de rahatlar,kendileri de rahatlar.

1

eğer sorumani ekibi bizleri yetişemiyor ise yani sorduğumuz sorular fazlaca cevapsız kalıyorsa moderatör alımı yapılması faydalı bir uygulama olabilir.bu sayede ekibin üzerindeki yükte hafiflemiş olacaktır. ancak ben bugüne kadar sorduğum her sorunun cevabını en geç birkaç gün içerisinde aldım. ekip kesinlikle bizlerle çok ilgili sadece bazı zamanlar fazlaca yoğunluk yaşayarak anı anına bizimle ilgili nemedikleri zamanlar olabiliyordur mutlaka.böyle durumlar olabileceğini göz ardı etmeyerek anlayışlı davranmakta fayda vardır bence. zaten eminim ki ilerleyen zamanlarda böyle bir duruma ihtiyaç duyarlarsa ekiplerini çoğaltma yoluna giderler.

0

olabilir uzun süredir burada olanlara yönelerek alım yapabilirler

1

siteye moderatör olarak sen mi?başlıyacaksın dear angel çok iyi olur.

0

iyi olur valla hatta ben aday olabilirim.:)
9/10 yillik yoneticilik tecrubem var.:)