0

böyle devam ederse zaten gelir bu sistem yakında

0

bence yazar alınmasının kısıtlanması sorumani sitesi için kötü bir durum olabilir ama bunun yerine alınan yazarların kısıtlanması ve onlar için gerekli tedbirlerin alınması çok iyi olur.

0

bence kısıtlanmalı yada soru sorma kısıtlanmalı aynı kişi dakikada 30 soru sormuş fakat biz soru soramıyoruz beyin modu aktif oldugu icin günde 5 kere soru sorma gelsin yada.

1

bazı yeni kontroller ve kurallar getirilebilir. biraz karıştı buralar ve sitede sürekli bahsedilen kalite koruma durumu gittikçe sekteye uğruyor. sitenin aktif yazarları bile görünmüyor ortalarda. değişik uygulamalarla istenilen hareketlilik sağlanmalı, bu hareketlilik var olan düzeni kötü etkilememeli diye düşünüyorum. yazar alımı kısıtlaması denenebilir, fayda sağlarsa devam edilir.

0

çömezlik uygulaması güzel olur ama yazar alımının kısıtlanması site için sıkıntı olabilir düye düşünüyorum. sonuçta site bu yazarlarla büyüyen bir site. ne kadar çok yazar, reklamlarda da o kadar çok erişim demek. reklamlara erişimin olması demek, sitenin kazanması demek. yani site bunu bile bile yazar kısıtlamasına gideceğini sanmam. ayrıca sitede banlananlar, ceza alanlar baya çok. yazar alımı durdurulursa belli bir süre sonra siteye erişen azalacaktır. yani, yazar kısıtlaması kadar gereksiz bir durum daha olamaz site için.

0

neden böyle bir uygulama yapılsın yazar belki iyidir.iyiler gelir.bunu bilmeden yazar alımını sınırlamak gerekmez.

0

neden yazar alımı kısıtlasın ki. daha çok arkadaş gelirse daha çekişmeli yarışma olur. daha eğlenceli bir ortam olur. daha çok insan daha çok bilgi derim ben. dediğin inşallah olmaz.

0

yazarlık alımı kısıtlanmamalı.ama her yazar eşit başlayıp rütbe ya da derece sistemi ile derecelendirilse,soru sorduk ama cevap verdikçe rütbe atlasalar,ya da saçma sapan cevaplar verdiklerinde ya da saçma sapan sorular sorduklarında rütbe düşürülseler sitedeki yazarlar daha kaliteli olurdu.

0

yanlış düşünüyorsunuz ve ben soru soramadım saçma

0

bence kısıtlanmaması lazım herkes kazanmayı hakediyor.

0

"yazar alımı" derken, o tam olarak ne oluyor?

0

neden kisitlasinlarki kısıtlar sana site büyümez ve para kazanmaz adamlar sadece bizler için mi kurdu bu siteyi şuan bu sitede çok az kişiyiz gbime geliyor bence bu sitenin ayakta durması için bu sitenin büyümesi lazım ve sorumani böle bir kısıtlama yada gitmez cnku onlarda kazanmak ister kazandırmak ister

0

yazar alımı kısıtlanamaz çünkü sitenin gelişmesi ve büyümesi için daha çok yazar olmalı. zaten kurallara uymayan yazarlar sorumani ekibi tarafından banlanıyor. hem kimi alıp almayacaklarını başta nasıl bilsinler bunun adı hoş girsin yada bunun soyadını beğenmedim almayalım diyemezler herhalde. sorun çıkaranlar zaten sonsuzluğa gönderiliyor.
çömezlik konusuna gelirsek bunun için bir açıklama yapmışlardı zaten. böyle bir uygulamaya yakın da başlanacak. bunun üzerinde çalışıyorlar. çünkü sorumani ekibi en iyisini yapmayı istiyor ve çabalıyorlar. herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.

1

sitenin kalitesini koruması açısından gerekli olduğunu düşünüyorum. bazı soru ve cevapların sırf yazmış olmak için yazıldığı o kadar açık ki insan üzülüyor.

1

neden yeni gelenleri dışlayalım ki.. bizde bir ara çömezdik ve yeni gelendik. bizede ayrı bir yaptırım uygulasalardı hoşumuza gitmezdi. ayrıca sitenin amacı büyümek herangi bir kısıtlama gelirse istenildiği kadar büyüyemez diye düşünüyorum.

0

kesinlikle aynı soruları her gün 5 kere görmekten bıktım,benim aklıma soru çok fazla gelmiyor genel olarak cevap vermeye çalışıyorum. aklıma bir soru geldiğinde de yazıyorum zaten,ama çocuk oyunu gibi sürekli aynı soruları görmekten ve cevap vermekten yoruldum. kesinlikle uygulama başlatılmalı.

0

sorumani yöneticileri yakın zamanda getirecekler.

0

o nasıl birşey öyle herkes soru soramayacağım mo yani

0

bence yazar alımı kısıtlanmamalı. herkesin kazanmaya hakkı var önemli olan değer katan sorular sorulması.

1

sorumani'nin böyle bir kısıtlamaya gedeceğini sanmıyorum.