0

yok ya. hic anlamiyorum bitcoin al sat isinden. yani ben daha dogrusu banka hesabimda altin ya da doviz alimi satimi yapamiyorum ki. ufak alimlar yapiyorum ama hep zarara ugradigim icin onla da pek ugrasmasim sonra. sanirim bende sabir yok. yok dusukten alayim, yukselince satayim hic yapamiyorum o isi.

0

hic o taraklara girmedim desem. ben biraz eski kafaciyim bu konuda. zaten bitocin ulkemizde resmen bir balon etkisinde olmaya basladi. ve pstlamaya hazir. yani bankadan alrin ya da dovizin bile al satini yapmiyorum. elimle gorecegim illa o altini dovizi. elleyecegim illa.

0

bitcoin uygulamasını 1 haftadır kullanıyorum. hergün bonusumu alıyorum, siteye girip. alt- sat nedir onu tam bilmiyorum. sitede yeniyim. güvenirli olup , olmadığı da tam kesin degil.ileride güvenli bir site olduğu anlaşılırsa zaten ordada baya kazanç elde ederim.

0

bir aralar bitcoin ile uğraşıyordum fakat yüklü bir miktar ile al sat yapmadığım için çok az kazanıyordum bu yüzden bırakmaya karar verdim

1

ben bu bitcoine hiç merak sarmadım. anlamıyorum ama oğlum ülkemiz için çok sağlıklı olmadığını ve hiç belli olmaz her an patlayabileceği görüşünce idi bir ara kızım oynamak istediğini söylediğinde. istiyorsan oyna ama bana sorarsan diye başlayıp bazı mantıklı açıklamalar yapmıştı.
siz bunu biliyorsanız ne kadar sermaye lazım, kazanmak garanti mi gibi soruların da bize cevabını isteseniz verebilirsiniz anlatıp.
size başarılar dileyeyim.

0

hiç anlamıyorum ben bu işlerden. hiç bulaşmadım o yüzden daha önce beceremem zaten.

0

ben hem bitcoin uretiyorum,hem al sat ini yapiyorum.