1

burada uzun uzun yazmam da anlaşılacağı üzere ağzım iyi laf yapar. sözel konularda yetenekli olduğumu düşünür ve kendime güvenirim. bir zamanlar senaryo gibi çalışmalarım da vardı. ama amatör olarak kaldım tabi ki. yine de hep bu alanda geliştirmek istedim kendimi. artık bu duygumu sorumani de soru cevaplayarak ve soru sorarak bir nebzede olsa besliyorum. eskisi kadar meraklı da değilim, çünkü bu konuda çok yetenekli insanları gördükçe ve okudukça kendimi sıradan hissediyorum. tabi yetenekler kullanılarak geliştirerek devam eder, eğitimde güzel bir destekçidir kabiliyeti besleyen.

0

yetenek derken şiir, roman ve tiyotra yeteneğim var.lisede ve ortaokulda bu yönümu göstermiş olsamda şuan bu yeteneğim öylece olduğu yerde duruyor:)ilerde eğer zengin olursam bekli bir roman yazıp, yazarlık yapabilirim:)

0

ticaret,borsa,yonetim gibi alanlarda baya yetenekli ve tecrubeliyim:)

0

şarkı söylüyorum, her telden de oynarım, taklit yapabiliyorum. benim yeteneklerim de bunlar tabii yetenek sayılıyorsa yapabildiğim şeyler bu kadar mesela okulda bile hep taklit yapardım. tiyatro bölümünde çok oynadım. mesela kaynana ve erkek rolüne girdim çoğunlukla öğretmenim en çok bana o rolü yakıştırdı. mesela okusaydım eğer isteseydim oyuncu bile olabilirdim ama ben kendim istemedim.