0

yılmaz vural kariyeri oldukça başarılı bir teknik adam olarak söylemem doğru olur. özellikle ptt 1 ligi ve turkcell süper liginde bir çok takımı yönetmiş ve birçok şehir gezmiş teknik adam olarak da söyleyebiliriz. genellikle takımların düşme hattında olan takımların kurtarıcısı olmuştur. gerçekten kariyeri çok başarılı bir teknik adam olarak takımları ne kadar çok iyi tanıdığını görüyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda turkcell süper ligi'nde başarılı takımlar yönetmeye çalışacaktır. türkiye'de özellikle bazı kulüpler tarafından çok sevilen ve takımın başında görmek isteyen birçok takım vardır.

0

yılmaz vural futbol camiasında ki en sempatik sıcakkanlı insanlardan bir tanesidir. yılmaz vural aynı zamanda en çok şehir gezen teknik adamdır. kariyerine baktığımız zaman neredeyse tabiri caizse gezmediği şehir kalmayan yılmaz hoca bir çok süper lig ekibi ve tff1. lig ekibinde görev yapmış teknik direktördür. kariyerinde genellikle küme düşen takımların başında yer alıyor yakıştırması yapılıyor olsada aslında durum yılmaz hocanın güveni ve iyi niyetiyle alakalı. son 10 hafta düşme hattında olan takımlar yılmaz hocanın kapısını çalıp kurtar bizi hocam diyor, yılmaz vuralsa bunu kabul edip elinden geldiğince katkı sağlasa da sezon boyunca yıpranan ve genellikle paraları verilmeyen oyunculardan oluşan bu takımlarla başarı yakalaması ve ligde kalması son derece zor olduğu için başarısız olarak adlandırılıyor. aslında durum hiçte böyle değil. yılmaz vural iyi bir yapılanma içerisinde olan her takımda başarılı olacak kapasitede bir teknik direktör bana göre. bunu göztepe'nin başındayken çok net olarak gördük. göztepeyi süper lige çıkaran yılmaz vural kariyerinde ki başarılara bir yenisini daha eklemiş oldu. göztepe'yi lige çıkarmasının ardından onun yollanıp yerine tamer tunanın getirilmesi ise son derece eleştirilmişti. şuanda adana demirspor da görev yapan yılmaz hoca adana demirsporun bu dönem süper lig hedefi uğruna yapmış olduğu transferler ve taraftarının her maçı adeta fullemesi göz önüne alınırsa başarılı olacağı düşüncesindeyim. yıllardır süper lig hasreti çeken adana demirspor bu özlemine yılmaz vural yönetiminde son verebilecek mi ilerleyen zamanlarda bunu izleyip göreceğiz. yaklaşan devre arası transfer döneminde yılmaz vuralın bu takıma yapacağı 2-3 iyi takviye ile son derece iddialı konuma geleceğini ve yıllar sonra süper lige geri döneceği düşüncesindeyim.

0

gittiği takımlara ruh aşılıyan taraftarın sevgilisi haline gelen türk futbolunun en sempatik ve babacan teknik direktörü. bu zamana kadar büyük takımları çalıştırma imkanı bulamadı ama bulduğun en iyi şekilde değerlendiriceğine inandığım fakat futbol zekası ve taktik zekasının süperlig dışında fazla iyi bir yere getiremiyeceğine inandığım hayranı sayılacağım biri.