0

filmlerinde genelde eleştiri ve iğneleme olan ama bunları sadece mizah seviyesi yüksek kişilerin anlıyabilceği şekilde ayarlıyan türk sinemasının en iyi komedyenlerinden biridir. filmlerinde bel altı kullanmaya başlaması ile bir düşüş yaşıyor eski arog gora ve yahşi batı tarzı filmlere dönmeli.

0

cem yılmaz’ın bütün filmlerini izledim ve hepsini de ayrı ayrı seviyorum komik bulduğum filmleri tabii ki de var evet ama sadece bir veya iki tanesini beğenmediğim olmuştur onun haricinde genel olarak baktığımda cem yılmazı ve yapmış olduğu filmleri de severek izledim yani.gayet başarılı bulduğum bir sanatçı.

0

ya şimdi cem yılmazın filmleri gerçekten çok efsane süper bir şey ya onları izleyipte gülmeyen yoktur herhalde gerçekten kendimi unutuyorum onun filmlerini izlerken çok efsane güldürüyor insanı çok akıcı filmleri var gerçekten harbi harbi adam emek veriyor uğraşıyor ve yani gerçekten
öyle bir insan olmak isterdim şuan onun gibi olsaydım keşke demek istedim ama onun gibi olmak neredeyse imkansız adam işini tek kelimeyle muhteşem mükümmel yapıyor ve gerçekten kazandığı parada iyidir adam şuan zengindir okadar çok seveni varki ama bana kemal sunal mı cem yılmazmı deseniz kemal sunall derdim çünkü o adam gibi cem yılmaz gibi birisi tekrar dünyaya gelebilir ama kemal sunal gibi bi artist üstad tekrar dünyaya gelmesi çok zor adam o işte profesyoneldi

0

ben komik bulmuyorum cok itici geliyor sevmiyorum.

0

yani benim gorusum olumlu yonde izlenilesi filmleri var ozellikle yahsi bati favorimdir

0

bir çok komedi filimi ile basarıyı elde eden bir işimdir. özellikle arif v216 ve a.r.o.g filimleri ile oldukça sevilen bir ısımdır. genel olarak aynı filimde 2 karekter ile karşımıza geçiyor ve rollerinin hakkını veriyor. ben tüm filimlerini izledim ve başarıları ile gurur duyuyorum. çok güldüren ve eğlendiren bir çok filime imzasının atan tek komediyen diye biliriz.

0

bence gayet guzel isler cikariyo sevrek izleyebiliyorum

0

cem yılmaz'ın filmlerini seviyorum mesala gora , arif 216 o filmi de gerçekten güzel zaten bunların ikisini izledim. bir kaç tane daha vardı şu an ismi aklımda değil. yani kendisi başarılı bir oyuncu beğeniyorum komik de yani seviyorum cem yılmaz'ı.

0

komik degil ama arog filminde espriler iyiydi sadece.