0

bayer munich sadece bu sene deil her sene ligde liderligi 've ust siralari kovalayan bir takimdir.cok genis 've cok yetenekli oyuncu sahip olan takim kalede olsun defansta olsun ortasahda olsun forvette olsun cok iyi tabiki o yuzden bu kaliteli kadro ile hem ligde hemde avrupada hemde kupalarda cok ust basarilar yakalamanin pesinde cok saglam taraftari ile birlikte bu yolda en iyi yerde bence taraftarida yanlarinda

0

bayern münih takımı eski yıllarda oldukça daha başarılı buluyordum. tabii ki şu anda genelde daha kaliteli bir oyun oynadığını düşünmüyorum. çünkü kadrosunda bazı eksiklikler devam ettiğini ve bunları bir an önce düzeltmesi gerektiğini söyleyebiliriz. özellikle teknik adamları bu sene çok başarılı bir kadro kuramadıklarını görüyoruz bir takım içerisinde bazı oyuncuları gönderdiklerini hepimiz biliyoruz. eğer bunlar da biraz olsun başarılı olursa bayern münih takımı ikinci yarıya daha iyi yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum. özellikle bayern münih takımı avrupa ligi'ne çok iyi hazırlanan ve avrupa kupalarında büyük başarılar elde etmiş bir kulüp olarak hepimiz bilmekteyiz. bu sene de oldukça başarılı bir şekilde ilerliyorlar fakat kadrolarına savunma hattına çok destek verilmesi gereken oyuncuların olması gerekiyor. eğer bunlar da biraz daha başarılı olursalar daha iyi yerlere gidebileceklerini tahmin ediyorum. bu zamana kadar bayern münih takımını izlediğim kadarıyla hücum hattında oldukça başarılı bir performans sergilediklerini ve neredeyse her maçın gol attıklarını görüyorum. bazı takımlar gol atmadı büyük sıkıntı yaşadığı için bayern münih takımı bunları çok kolay bir şekilde halletmiş durumda. bayern münih takımı özellikle evindeki oynadığı maçlarda taraftarın desteğini aldığı zaman daha iyi maçlar çıkarıyor ve farklı galibiyetler almaya devam ediyor. bu yüzden bayern münih takımı almanya bundesliga ligi'nde şampiyon olmasını beklediğim takımlar arasında yer alıyor. çünkü ikinci yarıda kadrosunu tamamen güçlendirecektir ve farklı puan farkı ile şampiyonluğunu ilan edecektir. özellikle teknik adamları devre arasında iyi yerlere transfer eklerse avrupa ligi'nde şampiyon olmasını beklediğim takımlar arasında görüyorum. inşallah bayern münih takımını ikinci yarıda daha toparlanmış bir şekilde karşımıza çıkar ve heyecanlı maçlarını izlemeye devam ederiz. çünkü bayern münih takımı izleyici ve seyirci bakımından oldukça destek verilen bir takım olarak da görüyorum.

0

bayern münih bu sezon oldukça iyi bir şekilde başladığını söyleyebilirim. özellikle kendi evinde daha başarılı olduğunu ve kolay kolay kaybetmeyen bir ekip görünümünde. bu yüzden bayağa milli takımın başarılı bir şekilde ilerleyeceği tahmin ediyorum. bayern münih'in bu sezon biraz daha başarılı gittiğini ve taraftarına arkasına aldığı zaman kolay kolay puan kaybetmediğini görüyoruz. özellikle avrupa kupalarına çok önem veren bir takım da bayern munich takımıdır. bu yüzden üç kulvarda ilerleye bilmeleri için biraz daha kadrolarını kaliteli tutmaları ve geniş tutması gerekiyor. bu sezon büyük ihtimalle puan farkını açtıktan sonra kendini tamamen avrupa kupalarına vereceğini tahmin ediyorum. çünkü bir yerden sonra ligde puan kaybetmeye başlayacağını ve sadece avrupa kupalarına odaklanması gerektiğini düşünüyorum. bayern münih takımı büyük ihtimalle almanya bundesliga ligi'nde puan farkını yavaş yavaş açmaya başladığını görüyoruz. eğer böyle başarılı oynamaya devam ederseler puan farkı açılır ve lig'in son haftalarında şampiyonluğunu ilan etmiş olabilir. bu sene almanya bundesliga ligi'nde şampiyon olmasını beklediğim takımlardan biri de bayern münih takımıdır.

0

bayern münih takımının bundan 3 yıl önceki, yani 2015-2016 sezonundaki avrupa ligi'ndeki ve ligdeki performansının olduğunu düşünmüyorum.. takım da birçok şey eksik. eski alman disiplininden uzak bir takım.

0

bayern münih bu sezon lige aslında istediği gibi başlayamadı. dortmund'un olağanüstü performansı ve onlara karşı alınan 4 gollü mağlubiyet sezonun ne kadar kötü başladığını gösteriyordu bayern münihde. şampiyonlar ligin de ise kolay bir gruba düşen bayern münih, ajax benfica ve aek ile aynı grupta yer alıp bu grupta 1. olmuştur. ligde de son haftalarda çok büyük bir form yakalayan bayern münih bana göre ligin sonunda dortmund'un harika kadrosuna karşı gene şampiyon olacaktır. kadrosunda çok iyi oyuncuları olsa da genç ağırlıklı olduğu için tecrübe sorunu el verecektir ve bayern'in bu ligin genlerini çok iyi bilen kadrosu gene zafere ulaşacaktır. bayern de sene başı aslında köklü değişiklikler olacağı konuşuluyordu. kovac yönetiminde ilk amaç artık robben ve ribery'den oluşan kanat oyuncularından kurtulmaktı. bu oyuncuların sürekli sakatlanması ve yaşlarının ilerlemesinden ötürü artık kadro istemeyen bayern münih yönetimi kovacın onları son derece doğru kullanması üzere bu kararını rafa kaldırmıştır. kadrosunda sergey gnabry gibi gelecekte adından fazlasıyla söz ettirecek muhteşem bir kanat oyuncusu bulunduran bayern 2 yıldır kiraladık yolladığı renato sanchezin de pişmesi ile takıma yavaştan gençlik ateşini yakmış durumdadır. lewandowski ile santrafor bölgesinde sorunu olmayan bayern münih devre arasında takıma yapacağı kanat takviyeleri ile her zaman ki gibi bu yarışma bulunacaktır. orta saha da son derece yaratıcı oyuncuları bulunan bayern münihin defans hattı ise adeta fiziksel özellikleri ve agresif oyunları ile korku salıyor rakiplerine. niclas sülenin standart üstü fiziksel özellikleri bayerne bu sene hücumda da katkı veriyor. adeta bir herkül edasında olan süle kafa toplarında etkili olduğunu her hava topunda bizlere gösteriyor. sağ bekte bulunan kimmich de joker oyuncu konumunda kovacın bayern münihinde. defansın ve orta sahanın her bölgesinde görev ala bilen jossua kimmich bu sene bayernin hücumlarının başladığı kanat oluyor. sol bekte yıllardır bu takımda olan ve dünyanın en iyi 2 sol bekinden birisi olan david alaba bu sene kullandığı duran toplarla bayern münihin skora gidip tabela yapmasında önemli bir rol oynuyor. öte yandan orta saha da yer alan james rodrigueze de değinmeden geçmeyelim. james rodriguez dünya kupası dönüşü sakatlıklara boğuşuyorken ilk 3 hafta yer alamamıştı takımda sonrasında yavaş yavaş ritim bulan kolombiyalı orta saha lewandowski ve kanat oyuncularına verdiği kilit paslarla ve çıkardığı etkili şutlarla takımına katkı sağlıyor. tıpkı david alaba gibi duran topları son derece etkili kullanan kolombiyalı orta saha oyuncusu james rodriguez bu anlamda da takımına son derece katkı sağlıyor. takımın bir diğer silahı olan oyuncu ise hollandalı kurt oyuncu arjen robben. yaşı gereği artık 90 dakika çıkaramıyor olsada bu sezon oldukça katkı sağlamış durumda takımına