0

sayısını tam olarak hatırlamama hiç saymadım . ama çok kaçtım ve eğlenceliydi :)

0

cidden sayamayacağım kadar kaçtım.özellikle lise zamanında cidden çok kez okuldan kaçtım.arkadaş ortamı kaçışlarımı etkiliyordu tabi. zaten zamanımızın tümünü internet kafede geçirdiğimiz için okula pek zaman ayıramıyorduk.genelde haftanın üç günü okuldan kaçar arkadaşlarla internet kafeye gidip oyunlar oynardık.gerçekten o zamanları çok özledim.

0

hiç okuldan kaçmazdım. başarılı çalışkan bir öğrenciydim her zaman.. notlarım iyiydi . sadece bazı dersleri sevmiyordum onlardan kaçıp müzik derslerime çalışıyordum daha çok..

0

sayısını ben bile hatırlamıyorum o kadar çok kez kaçtım ki eskiden okul dönemimdeyken yani benim okul başlardı daha kasım ayında devamsızlığım dolardı yani öyle bir öğrenciyim bu dönemde tabi evdeki aile yaşantımda bundan çok etkilendi ve benden bu okul konusunda çok çektiler açıkcası. yani okul dönemim benim için çok zor bir dönemdi evet çok fazla devamsızlığım oldu doğru düzgün okula bile gitmezdim daha sonra bıraktım ve açık liseden yazıldım zaten. o şekilde bşr düzene girdi hayatım çeşitli sorunlar ve problemlerim vardı ancak şu kadar diyemem çünkü hatırlayamıyorum çok fazla kaçmıştı.

0

valla bunu saymakta zorlandim o yuzden 40-50 diyebilirim.:)

0

hayatımda hiç okuldan kaçmadım genellikle derslerine çalışan bir öğrenciydim ve sürekli derslere giden birisiydi yani okulu seven birisiydim.