0

botoks estetik ameliyatlar protez ve benzeri gibi şeyler yeni kazanç kapısı olduğu için çoğu almışlardır

1

sanırım insanların kendilerini daha psikolojikman iyi hissetmelerine neden oluyor.
insanın kendini sevmesiyle alakalı diye düşünüyorum. ben yüzümdeki çizgileri seviyorum.
onların benim yaşanmışlıklarımdan bana hatıra olduğunun bilincinde olarak asla bunları kendi adıma yaptırmayı düşünmem. parası olan ya da yaş almayı kendine konduramayanların baş vurduğu çağımızın gelişen tıp teknolojisinin parçaları bunlar.

0

estetik uygulamaları çoğunlukla 30 yaşını geçmiş ünlüler arasında çok yaygın ve popüler. botoks, dolgu vs sırf genç gözükmek ve yaşlanmamak için yaptırıyorlar. hâlbuki yaşlanmakta doğanın bir kanunu. bundan neden bu kadar rahatsız olurlar anlam veremiyorum açıkçası. öte yandan botoks yaptıran ünlüler çok çirkin gözüküyorlar öcü gibi.güzellesecem diye çok çirkin ve itici biri haline geliyorlar. doğal halleri daha güzel bence niye güzellik uğruna bu kadar servet harcıyorlar.

0

ben yaptirmam bir kaza falan olup zorunlu kalmadığım sürece allah korusun. psikolojik olarak daha güzel olduklarını sanıyorlar ama malesef dışarıdan hiç öyle gözükmüyor. allah yaratmış kabullenmek lazım neden bu kadar olanı değiştirme meraklısı bu insanlar anlamıyorum. kendini olduğun gibi sevmek kabul etmek varken ne gerek var böyle şeylere.

0

erkekler beğensin diye kendini palyacoya ceviren kadınlar yüzünden yaygınlaştı