0

günümzüde ki şeker hastalıgının çoklugu aslında doğal bitki ve besinlerden uzak kaldıgımız için çıkan bir hastalık türüdür herşey katkı maddeli her şeyde bir katkı maddesi kullanılmış durumda buda insan saglıgının bozulmasına sebeb ve etken olarak görülmekte tarihde ben hiç duymadım bir padişahın yada eski dönemlerde birilerinin şeker hastalıgından öldüğünü yada şeker hastalıgı oldugunu çünkkü herşey organik besin hiç bir katkı maddesi kullanılmamış tam anlamıyla sağlıklı bir yaşam sergilemişler şimdi ahzır yemekler bile marketlerde satılmakta katkısız bir yemek yiyemiyoruz konserveler yapılıyor içine katkı maddeleri konuluyor marketlerde satılıyor buda insan saglıgını ilerleyen dönemlerde etkiliyor şimdi her 3 kişiden 1 biri şeker hastalı 1 ise şeker hastalıgına doğru gitmekte şeker hastalarına doktor tavsiyeleri az ve sıklıkla yemek yemek olarak belirtiyor bu yemek ögünlerinde yine katkı maddelri besinler yiyoruz ve vücut kendini bozuyor

0

şeker hastlığı tip 1 tip2 hatta tip3 gibi şelilleri vardır. bazıları genetik olsa da düzensiz aşırı şeker tüketme hareketsizlik en önemli neden de bu stres başka hastalıklar şeker hastalığını tetikleyebilir küçük büyük artık herkeste rastlanan bir durumdur tedavisi bulunmamaktadır insülin iğnesi kullananlar vardır.

0

simdiki bebeklere bile şeker veriliyor, hazir yemekler,hazir abir cuburlar,içecekler

0

fazla kilo vede asiri şeker yemekten vede fazla yemek yemekten

0

şimdi ki bütün yiyecek ve içeceklerde şeker oranını artıtılar. ve tüketimi çok fazla hızlanmaya başladı. hiç şeker tüketmiyen bir çocuk günde rahat 2 çikolata yiyor.