1

en sevdiğim türk sanatçı haluk levent, şarkılarını ve albümlerini zaten çok seviyorum. ama son yıllarda yaptığı sosyal sorumluluk projelerinde de gösterdiği başarıları biliyorum ve gurur duyuyorum. sevenlerinin isteklerini göz ardı etmez. doğaya duyarlı, eğitime destek veren yüreği güzel bir adamdır kendisi. diliyorum hep sağlıkla ve huzurla bu ülkede şarkılarını seslendirir.. yabancılardan ise imany en sevdiğim sanatçıdır. onun özellikle slow down parçasını çok seviyorum. hep derim bu parçası için benim ruhuma iyi gelen tek şarkıdır.. beni rahatlatır.. huzur verir.. selda bağcan'ı çok severim.. musa eroğlu'nun sesinden mihriban'ı defalarca bıkmadan dinleyebilirim.. edip akbayram'ı da, leman sam'ı da unutmadan.. mehmet erdem'i de bunların yanına ilave ederek.. kısacası güzel yorumlayan, yüreğime değen her sesi seviyorum.. müslüm gürses'i de rahmetle anarken onu da teoman'ın sesinde hayat bulmuş şarkılarıyla da sevdim..

0

sevdiğim bir sarkıcı olan ve suan bu soruya cevap verirken dinlemekte oldugum ses sanatcısı kıvırcık ali. bir çok sarkısında basarıli olmuştur. sarkıcı olarak tanınsada aslında bestekardır. bir çok sarkı yazıp bunu millete duyuran basarılı bir insan olan kıvırcık ali oğlunun aşker görüsünden dönerken gecirdiği trafik kazasında ne yazıkki hayatını kaybetmistir. geceler yangın,unutamadım,ah kardeş,gülüm,sen yalanmıydın,mapuslar kızı feride gibi sarkıları en çok sevdiğim ve günlük dinlediğim sarkılarıdır. bunların dışında tüm sarkılarını ezbere bilip sürekli olarak dinlemekteyim.
bir diger sanatcı ise azer bülbüldür. ünlü bir ses sanatcısı olan azer bülbül bu güne kadar bir çok sarkı olan albümler cıkarmıştır. arebesk müzik dalında adını altın harfler ile yazdıran azer bülbül titrek azer lakabı ile tanınıyor genelde. bu lakabı kazanmasındaki sebep sarkı söylerken kendinden gecip içinden geldiği gibi ve hissederek söylediği sarkılarda titrediğ göründüğünden azer bülbüle halk dilinde titrek azer denirdi. kaldıgı otel odasına ne yazıkki gecirdiği bir kalp krızı nedeni ile hayatını kaybetmiştir. bir çok insan ve sanatcı bu duruma üzülmüştür fakat en çok üzülen kişi yıldız tilbe olmuştu. bir gece klubunde haber alan yıldız tilbe habercilerin sordukları sorulara degisik hareketler ile cevap verek ne kadar üzüldüğünü belli etmiştir. ölmedim anne,iyi diğilim, duygularım,felek,sevilmedik sarkıları ile gönüllere hüzün saldıgını gönül rahatlıgı ile söyleye bilirim
ben en çok sevdiğim iki sarkıcı bunlardır. fakat bir cok sanatcının sarkılarınıda severek dinlerim. bunların ilk sırasınd yıldız tilbe ve tüm sarkıları vardır. yıldız tilbeyi anlatmaya gerek duymuyorum. yıldız tilbe anlatılmaz yaşanır.

0

jah khalib -medine . gerçekten çok güzel çok seviyorum şarkıyı

0

ezhel çok severim size de tavsiye ederim.

0

ilyas yalçıntaş,joker,ezhel ve daha niceleri