0

tabiki ilk olarak sesinin güzel olması gerekir fakat bunu düzgün telaffuz edebilmek için eğitim şart

0

ses eğitimi almadan güzel şarkı söylemekte mümkündür. çoğu sanatcı güzel bir sese sahip değildir ekolayzer ile oynayarak şarkıcıların sesleri güzelleştirilmektedir. bu yüzden dolayı sesi orjinalden güzel olan sanatcılar olmayanlara göre bir adım öndedir.

1

sesi güzel olanlar şarkı söylüyorlar ama şarkı söylemek için de eğitim şarttır şarkı söylemek için eğitim alırsa daha güzel şarkı söyler ve daha da güzel olur.

0

yaradılıştan gelen bir ses yoksa ne kadar eğitim alınırsa alınsın çok iyi bir sonuç vereceğini zannetmiyorum. eğitim nota bilgisi verir, sesi iyi kullanmayı öğretebilir ama ses rengine bir katkısı olamaz. o nedenle sesi iyi olanların eğitim alarak seslerini terbiye etmeleri çok daha iyi sonuçlar verecektir.

0

ses eğitilince daha da güzelleşir fakat bir insanda o ses tonu güzel bir gırtlak yok ise ne kadar eğitirseniz eğitim boşa gider çünkü bu biraz da kişinin kendi özelliğine dayanır sesi güzel olmayan birine kadar eğitim alırsa da alsın bunun güzelleşmesini bekleyemeyiz tabii ki ama sesi güzel olan biri veya orta derecede olan biri eğitim alarak bunu daha da üst seviyelere çıkarabilir hatta bazen görüyoruz ki eğitim almadan da sesi çok güzel olan kişiler var bazen genetik de olabiliyo. örneğin bir ailede görmüştüm kardeşin sesi güzeldi en büyük olanın ve diğer bütün kardeşlerini sesi de güzel de sadece biri hariç bu genetik bir olayda sayılabilir.

0

bence egitimini almış söz de yazabilenler söylemelidir tamam sesi çok güzel insanlar var ama egitimini alıp herşeyini bilen insanların hakkı yeniyor bence nota bıilgisi yok ama şarkıcı

0

bence olmaz ya gene de bir yetenek gerekir ses olmalı eğitimle sadece ona yön verilebilir bence.