1

en tehlikeli burçlar;
yengeç burcu; en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvededir,
akrep burcu; sırlarını iyi saklarlar, hep gizemli yanları vardır, hiçbir zaman bir akrep burcu insanının ne düşündüğünü bilemezsiniz, en tehlikeli burçlar sıralamasında ikincidir,
yay burcu; listede ilk sıradadır. sebebi ise; cinayetlerin çoğunu kendisinin değil emrindeki kişilere işletmiş olmasıdır.karizmatik tavırları ve zekası ile etraflarındaki herkesin saygısını kazanıp, liderliğini ilan eden yay burcu insanları mafya babalığı ya da uyuşturucu baronluğu gibi akılalmaz konumlar elde edebiliyorlar.

1

fbi verilerine göre yapılmış olan istatistiklerde en tehlikeli olan burçlar yengeç , yay ve akrep burçlarıdır. ben kendim de aslında akrep burcuyum ancak hiç de tehlikeli biri olduğumu düşünmüyorum. neye dayanarak bu şekilde bir araştırma yaptıklarını da bu zamana kadar hiç anlamadım. her yerde akrep burcunun tehlikesinden bahsediyorlar ama bence burçlarla alakalı değil tamamen kişiyle alakalı bir durum bu tehlike durumu. akrep burçları kesinlikle tehlikeli burçlar değil aksine çok akıllı burçları oldukları için kendinden arkalarından dönen dolapları çok rahatlıkla çözebilirler ve bunun önlemini de en kısa zamanda alırlar. bu kadar akıllı oldukları için de insanlar tarafından tehlikeli olarak algılanmaları saçma bir durumdur bence. tehlikesiz olmak için illa saf bir insan olmak mı gerekiyor yani.

0

en tehlikeli burç olarak akrep burcunu biliyorum. su grubu icerisinde olan akrep burcu kıskanç ve intikam alma yönünün baskın olduğunu duymuştum.