0

saat 5 ya :d. nasıl bu kadar erken uyanabiliyorsunuz. ya da uyumuyorsunuz herhalde. sorumani.com baykuş insanlarla doluu :d.

0

bence de artık bize iyi geceler denmez doğru söylüyorsunuz. herkese iyi sabahlar bende yavaş yavaş uzamayı düşünüyorum artık.resmen hayatı ters yaşıyorum. gün içinde bütün gün uykulu uykulu dolaşıp esniyorum. kafamı yastığa koysam uyuyacak moddayım ama saat on ikiye geçince uyku denilen bir şey kalmıyor bende gerçekten çok saçma. bunyem resmen alt üst olmuş durumda. çok rahatsızım bu durumdan ama bir türlü rayına da oturtamıyorum. neyse fazla uzatmayım hayırlı sabahlar ve iyi uykuları herkese. :))

0

bana henüz gece gelmedi kısmetse uyursak öğlene kadar kalmayı planlamiyorum . aksam üzeri kalkarız heralde. yemek temizlik gün bitiyor zaten . valla kadınların işi de zor eşimin umru değil valla ne güzel uyuyor olan hep bize oluyor malesef. ama sorsak işe gidiyor uyuması lazım hayır kendi işi olmasa anlicam ama bana geldi mi değerli oluyor is malesef.

0

saat sunan 5 ' i geçti artık gece bitti sabah oldu. sabah namazı vakti geldi. bu saate kadar sorumanide tam gaz çalıştım. birazdan namazımı kılar iyi bir uyku çeker dinlenirim.epeyce yoruldum. iyi bir uykuyu hakettim sanırım. :) bugün yatsı namazından sonra son gaz yarışmaya dönerim. malum yazarlarımız çok hızlı ve başarılı.o yüzden hızlı davranmam lazım.arada çok fark olmaması lazım eritmek çok zor oluyor çünkü:)

0

e artık sabah oldu. tabi uyuyanlar mutlaka vardır. işe gidecek olanlar veya pazar gününün keyfini çıkarıp öğlene kadar uyuyacaklar ama beni uyku tutmadı uyandım. günaydın herkese.