0

ferdi tayfur eski sanatçılarımızdan diyebiliriz. özellikle eski zamanlarda çok kaliteli parçaları vardı ve herkes severek dinliyordu. şu anda baktığımız zaman piyasada tabii ki de görünüyorlar. ama yine youtube'dan ara sıra parçalarını dinlemeye özen gösteriyorum. şu andaki sanatçılardan oldukça kaliteli sanatçı olduğunu söyleyebilirim.ferdi tayfur'dan en çok dinlediğim parçalardan biri de vurmayın yıllar parçasıdır. gerçekten o günlerdeki yaşadıkları olaylardan esinlenerek duygularını parçanın içerisinde yansıtmışlardır. bu da benim için ne kadar kaliteli sanatçı olduklarını gösteriyor aslında.

0

ferdi tayfur adanalidir sabahçı kahvesi huzurum.kalmadi, seni dinlendim sanma sana dönerim gibi şarkıları seslendirmiştir

0

ferdi baba deyince bende hayat durur. ferdi baba şarkıları dinleye dinleye büyüdüm açıkçası, o yüzden hemen hemen her şarkısını bilir veya söyleyebilirm.gençlik dönmelerde çektiğimiz aşk acılarından, ferdi baba şarkıları dinleye dinleye kendime geldiğimi açıkçabelirte bilirim.
ferdi babanın başlıca şarkılarını şu şekilde sıralayabilirim:
bag bozumu
neyleyim sen yoksan eger
bilemezsin
bana sor
unutmak istiyorum
bu günler yaşanacak
yaralıyım dertlim
son sabah
derbeder
huzurum kalmadı
prangalar
ayrılacagım
kader
aglamazsam uyuyamam
dönebilsem en başa
koparma gülleri
hasret sancısı
nisan yagmuru
olarak ilk aklıma gelenler, ve daha neler neler şarkıları var şuan aklıma gelmeyen.

1

ferdi tayfur arabesk sanatçısı, hiç sevmem. arabesk müiği sevmediğimden olsa gerek. yıllar evvel lisede okurken okulun karşısında sinema vardır. hangi gündü hatırlamıyorum ama hafta içi bir gün ve bizim bir ders boş. 5-6 arkadaş sinemaya gizlice girmiştik.kadınlar matinesi gibi kadın günleri vardı o zaman bir baktık herkes salya sümük ağlamakta. bu adamın filmi.
susadım çeşmeye varmaz olaydım diye okuduğu o boğazdan gelen nağmeli türkü müdür şarkı mıdır nedir hiç unutmam.. bizi gülmek almıştı. ve sinemadan atılmıştık. :) böyle bir hatırası vardır bende.