0

ferdi tayfur benim karşıma ilk kez oyuncu olarak çıktı. 1980 ve 90'lı yıllarda çok başarılı bir oyunculuk sergileyen ferdi tayfur sesi ile ve oyunculuğuyla çok ön plana çıkmıştı. gerçekten söylediği şarkıların hepsi birbirinden güzel ve bana göre gelmiş geçmiş ülkemizin en iyi sanatçıları arasında yer alan bir sanatçıdır.

0

80 ve 90 lı yıllarda, arabesk müziğine damga vurmuş, adanalı doğumlu bir arabesk sanatçısı ve filmlerde rol alan bir oyuncudur. yaptıgı ve bestelediği arabesk şarkılarda gönüllere taht kurmuş baba lakabını almış bir sanatçıdır. hala o eski şarkıları dinlenmekte ve gündem yaratmaktadır. yeni yeni çıkan sanatçıların ferdi tayfur şarkıları seslendirerek veya şarkıları farklı tarzlar da okuyarak ünlü olan sanatçılar vardır. ferdi baba türk rabesk müziğinde zirve yapmış ve şarkıları yıllarca daha dinlenecek usta bir sanatçıdır.

0

ferdi tayfur oyuncu, müzisyen, sanatçıdır. arabesk birçok parça yapmıştır. ferdi tayfur'un seslendirdiği şarkılar şunlardır: sigarayı bıraktım, sabahçı kahvesi, huzurum kalmadı, bu şehrin geceleri, alıştım, hatıran yeter, koparma gülleri gibi ünlü şarkıları vardır. ferdi tayfur filmleri: sen de mi leyla?, çılgın arzular, utanıyorum, ben de özledim, affet allahım, derbeder, yuvasız kuşlar, haram oldu, ya benimsin ya toprağın gibi filmleri vardır.