0

ülkemizde oldukça çok seviyoruz. fakat bazı yönlerden adaletsiz davrandıklarını söyleyebiliriz. biraz daha insanları düşünmeleri gerektiğini görüyorum. özellikle geçinme konusunda aileler büyük sıkıntılar içerisine giriyor.

0

ben ülkemi seviyorum her ne kadar işsizlik eflasyon artsa da seviyorum.daha bir modern bir toplum olmalıyız .teknolojik ürün üretiminde neredeyse yokuz.genelde hep montajları yapıyoruz .bu montaj ürünlerini kendimiz üretmeliyiz.mili eğitimde sınıfta kalmış durumdayız bunu istatiskler böyle söylüyor.bunları düzeltmeliyiz.yönümüz hep avrupadan yana olmalı.hukuk ve adaletin daha tarafsız olduğu bir ülke haline gelmeliyiz

0

ülkemin her zaman seviyorum. sonuçta ben bu toprakta doğdum, bu toprakta büyüdüm. bence türkiye çok güzel ama şöyle bir şey var. türkiye'de adalet yok gerçekten de mesala suriyelilerin gelmesi insanları issiz bıraktı. insanlar onların yüzünde iş bile bulamıyor. yani buraya artık türkiye demek bile çok zor. türklerden daha çok suriyelilerde dolmuş bir şekilde anlayacağın. ülkemde adalet olsa çok başarılı ama işte adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz yapacak bir şey yok. fazla yorum yapmak istemiyorum. söyleyeceğimi söyledim.