0

benim en sevdigim 've basarilo oldugum sets turkce dersiydi 've o dersi cok seviyorum

1

tabi ki matematik, fen bilgisi yani kimya biyoloji, beden eğitimi, müzik ve ingilizce en iyi derslerimdi

0

okul okuduğumda en başarılı olduğum ders tarih dersiydi. gerçekten tarihi çok seven biriyim. hoca bir soru sorduğunda parmağım hrp havada olurdu. halada çalıimama rağmen tarih araştırmayı çok seviyprum.

0

yani benim okul zamanında en çok sevdiğim ders. türkçe, inkılap ,beden, müzik ,bilgisayar dersi ben bu derslerde gerçekten de çok başarılıydim. çünkü benim bu öğretmenlerim çok iyi bir insan olduğu için ben sadece bu derslerimi önem verirdim. diğerlerinin derslerine bile girmezdim. yani hiçbir şekilde öğretmenlerim benim kalbimi kırmamıştı bu derste ama benim diğer öğretmenim her seferinde bana serseri derdi. ondan dolayı ben de hangi derste başarılı olacağımı kendim seçerdin ve o dersi severek girersem o derste başarılı olurdum. dediğim gibi diğer dersleri falan sevmiyorum. zaten sesim güzel olduğu için ben zaten müzik dersinde falan her zaman şarkı söylerdim ve bazı özel günlerde de bana söylediler de mikrofonda falan.

0

tabiki de beden eğitimi dersiydi insan sevdiği derslerde başarılı oluyo. şaka bir yana benim daha çok sözel derslerim daha iyiydi.

0

okul zamanında en başarılı olduğum derslerden biri de coğrafya olduğunu söyleyebilirim. çünkü coğrafya dersini oldukça seven biriydim. meraklı olduğum konularda her zaman araştırma yapardım. fakat bazı derslerde o kadar sıkıcı geliyordu ve hiçbir şekilde araştırma yapmadan ve çalışmadan sınavlara giriyordum.