0

ben okula giderken hiç kaçmadım ama boş derslerde okuldan doğru arkdaslarla toplanıp çıktık

0

hayatımın en güzel zamanları sanırım evet kaçtım ama okulu sevmediğim için değil tabiki o sıralarda kaçınca aksiyon yaşamış sanıyorduk sanırım kendimizi çok zevk alırdık hep biri yakalar mi ailemiz görür mü korkusu falan hoşumuza giderdi her yıl devamsızlıgimi kesin fullerdim zaten hiç eksik birakmamisimdir son yarım gün kalırdı o kadar.

1

okula gitmeyi seven bir öğrenciydim okuldan çok kaçmadım. yaşadığım yerde kaçıp gidebileceğim ilgimi çeken yerler pek yoktu. devamsızlık hakkımı genellikle mühim durumlarda kullandım. sadece öss döneminde okuldan tüm arkadaşlar kaçıp ders çalışıyorduk ya da derslerden bunalıp kafa dağıtıyorduk. yine çoğunlukla arkadaşlardan birinin evinde buluyorduk kendimizi, ailelerimizin de haberi oluyordu. şimdi ki aklım olsa biraz daha çok kaçardım okuldan, en azından hakkım olan kısmı kullanırdım.

0

elbette kactim,okuldan kacmayan ogrenciye ben ogrenci demem.:)

0

okula gittiğim zamandan çok kaçtığım zaman vardır zaten, sonuna kadar devamsızlık hakkımı hep kullanırdım orta okulda da lisenin ilk döneminde de bu hep böyleydi hiç değişmedi.