0

her yılbaşında değil ama bir kaç yıl başında içmişliğim oldu.

0

hayır hiç bir yılbaşında içmedim benim için sıradan bir akşam

0

yılbaşı aslında peygamber efendimizin kutlu doğum haftasidir.vede. şarap deil içmek eve sokulması bile olanaksiz.yılbaşında suan biz tabiki meyve çerez içecek olarak mevesuyu kola tarzı şeyler tuketiriz.

0

tabikide hayr kutlamiyoruz bile ne gerek var

0

hayir... icki ve turevleri seyleri tuketmedigim icin yilbasi gunu de sarap tuketmiyorum.

0

iki yılbaşında da hamile olduğum için içki tüketmiyorum . bir daha da küçük cocuklarim olduğu için tüketebilecegimi zannetmiyorum zaten bu bahaneyle içkiyi de bırakmış oldum aslında iyi oldu. tabiki alkolik değildim ama özel zamanlarda eşime eşlik ederdim ama artık edemeyeceğim ayran meyve suyu falan içerim gene heralde .

1

alkol kullanmıyorum. bu yüzden alkollü içeceklerden hiçbirini değil yılbaşında, yılın hiçbir gününde tercih etmiyorum. eğlenmek için alkole ihtiyacım yok. yeni yılı alkolsüz de gönlümce kutlayabilirim.

0

hayır hiçbir yılbaşı gecesi şarap içmem. ailemden de hiç kimse içmez. hem alkol haram. neden rabbimin yasakladığı bir şeyi yapıyım ki.

0

hayır yılbaşı akşamları genelde içki içmeyi tercih etmiyorum. eğer içersem de şarap zaten sevmediğim için bira içerim. yanında güzel gidecek şeylerle birlikte iyi olabilir aslında.