1
0

yaklaşık 15 yıldan beri çayı şekersiz içiyorum. şekerli tat adeta şerbet gibi geliyor artık.

0

şekesiz pek bir tat olmadığından şekerli içiyorum

0

evet çayı şekerli içiyorum çünkü öyle alıştım şekersiz çok tatsız oluyor

0

çayı şekerli kullanıyorum. ama normalde evde annemle kavga ediyorum. şeker getirmedi zaman haliyle üşendiğim için bende şekersiz içiyorum.

0

evet cayi sekerli iciiyorum biturlu sekreden vagecemiyorum

0

evet şekerli içiyorum en fazla 3kaşık şekr atıyorum

0

evet şekersiz çay içermiyorum şekeri yavaş yavaş azaltmak için çabalıyorum ve biraz olsun azaltmayı başardım inşallah yakın zamanda bırakmayı başarırım

0

2 yıl oldu sekerı bıraktım ıyıkıde bıraktım cayın tadını aldım

0

şekersiz çay içiyorum öyle seviyorum şekeri az kullanmaya çalışıyorum

0

ben gerektigi kadar özen gösteriyorum tabiki.cok şekerli icmemeye yaklaşık suan 32 yasindaym 15 senedir büyük bardakda küp şeker 1.5 vede toz askerde 1 kaşık küçük bardakda ise 1 küp şeker ve toz sekerde ise bir kasikdan az kullaniyorum.bu yüzden sağlıklı bir hayat suruyorum.

0

öncelikle selamün aleyküm vallahi herkesin damak tadı vardır mesela ben kahveyi şekersiz içemiyorum yanımda şu an bir arkadaşım oturuyor kahveyi şekersiz içiyor mesela ben çayı iki veya üç şekerli içerim arkadaşım şekersiz içer veya bazen bir şeker atar e şöyle bir sınıftan arkadaşım var çayın taze ve ne zaman evlendin tahmini yapabiliyoruz çayı tadına bakarak sen bir lokantaya gidiyoruz kahveye gidiyoruz çayın renginden diyor işte bana mesela gidiyor buçuk iki saat önce yapılmış işte bu çay 3 saat önce yapılmış veya bu çayının rengi çok taze daha yeni yapılmış falan filan tahminler yapıyor ama dediğim gibi herkesin damak tadı farklıdır kim şekerli çayı şekersiz içer kimi neyi nasıl tadında buluyorsa herkes öyle içmek zorunda ben mesela kahve içerken şekerli içerim çay içerken şekerli içerim 26 içerken normal içerim oraya içerken şeker katarım nane limon içerken şeker katarım buldum her şey şeker katıp hiç kullanmam tuz kullanmıyor eder araçları kullanın ama tansiyonu falan düşmesin hepinize iyi akşamlar allah'a emanet olun diyorum iyi kazançlar görüşmek dileğiyle.

0

ben çayı şekerli içiyorum azaltmak ıstiyorum ama tamamen birakamadım belki ilerde şekersiz içerim.

0

evet çayı şekerli içiyorum daha önceden birara çayı şekersiz içtim alıştım tadına tabiki şekerli çayın yerini tutmuyor.daha sonra birkere de şekerli çay iciyim dedim sonra bir başladım çayın tadına vardım. şekersiz çay icemiyorum malesef ictigimdede aradaki farkı gördüm

0

ben çayı şekersiz içiyorum. önceden çok şekerli içiyordum sonra dedim ki kendi kendime ben ne yapıyorum. ve birden şekersiz içmeye başladım. başlarda zorlandım tabi ama şimdi alıştım.

0

çayı uzun zamandır şekersiz içiyorum. önceden şeker atardım artık kullanmamaya alıştım.

0

ben de çoğu insan gibi şekerli içiyordum ama 5-6 senedir şekersiz içiyorum.

1

şekersiz içiyorum, şekerli çayı değil ama çay karıştırmayı özledim, o sesi severim ♡

0

şekerli çay içilmez mi tabi şekersize alışan için de ayrı bir tadı vardır

0

ben çayı şekersiz içerim. şeker hastasıyım.

0

önceden şekerli içerdik ancak öğrencilik işte malum şekere para gitmesin diye şekersiz içmeye başladık