0

mantı yemeğini severim ayda bir olsa yerim

0

evet özelliklede böyle soslu ve yoğurtlu olunca yemede yanında yat.

0

mantı değeri kalori olarak en yüksek besin maddesi asla hiç usanmadan yiyeceğim yemeklerden birisidir etli olarak yoğurtlu olarak üzerine bir de sosunu dökeceksin tadına doyum olmaz benim iki çocuğum da mantıya bayılır aslında ben daha çok eşim seviyor ama çocuklar bu huyunu benden değil eşimden almıştı olsa her zaman yeriz.

0

mantı yemeğini çok severim eğer evde yapılırsa daha güzel oluyor.sarimsakli yoğurt ve kırmızı eşlignde yenilince tadına doyum olmaz.

0

yani tabii ki de mantı yemeği seviyorum hoşuma gidiyor özellikle bilgi kutusunu falan güzel yaptılar mı her zaman yarın genellikle evinde de yaparım yani çok olmasa da arada bir yapıyorum mantıyı.

0

mantıyı severim hele de el yapımı yoğurdu sarımsaklı olanından gerçekten cok güzel bir lezzet.

0

yani kardeşim kayserili olduğum için hem manti yapar hem de manti yemeyi çok severim.biz misafir için ayrıca sıkar buzluğa koyarız.aniden misafirimiz geldiğinde pişirir ikram ederiz. manti bizim vazgeçilmez lezzetimiz.

0

her gün mantı yemeği olsa sıkılmadan yerim tadı çok güzel üstünde birde sarımsaklı yoğurt olucak yada yağı olucak çok güzel oluyor