0

insanına göre değişir belli bir sayı yok ben çok görmüyorum

0

insanların hergün yada her yattıkları zaman rüya görmek gibi bir mecburiyet olmadığını söyleyebiliriz. özellikle bazen gün içerisinde kafamıza taktığımız ve can sıkan bir şeyler varsa rüyada görmemiz gayet normal olduğunu düşünüyorum. bu yüzden bazen insanlar hiç aklına dahi gelmeyecek şeyler görebilir. çünkü insanın bilinç altında oldukça bir çok şey vardır.

0

valla bazı insanlar hiç rüya görmüyor. bazı insanlar beş dakika uyuklasa bile hemen rüya görebiliyor. rüyalar genelde birbiriyle bağlantılı oluyor. günde bence birçok rüya görülebilir .buna sayı vermek net olarak doğru olmaz. tek fark görülen birçok rüyanın unutulmuş olmasıdır.

0

insanların günde kaç tane rüya gördüğünü bilemeyeceğim ama ben beş ,altı tane rüya görüyorum rahat ama sabah kalktığımda hiçbir şekilde hatırlamıyorum. yani seçemiyorum rüyalarımın bazen seçtiğimde oluyor ama diğerleri hiçbir şekilde aklıma gelmiyor ve bu sadece bu olayı ben yaşamıyorum her insanda oluyor. çünkü bazı insanlar da bana gelip söylüyor. rüya gördüm ama rüyamız seçemiyorum hatırlayamıyorum diyor.