0

kemal sunal türk sinemasının duayen komedyenlerindendir.1944 yılında istanbul da doğmuş ve ne yazık ki 2000 de kalp krizinden aramızdan ayrılmıştır.allah rahmet eylesin.

1

11 kasım 1944 tarihinde malatya ilimizde dünyaya gelmiş, sinema sanatçılarımızdandır. hababam sınıfı filmlerinde "inek şaban" karakterini canlandırmıştır. ve sinema tarihine "inek şaban" olarak geçmiştir. köyden indim şehire, salako, davaro, katma değer şaban, varyemez, propaganda gibi birçok komedi filminde rol almıştır. 3 temmuz 2000 tarihindi vefat etmiştir.

0

sinemamızın ünlü simalarındandır. "inek şaban" lakabıyla ünlenmiştir. komedi dalında bir çok filmde rol almıştır. 1944 doğumludur. 2000 senesinde vefat etmiştir.

0

kemal sunal türk sinemasının en usta en başarılı oyuncularından biridir. yardımseverligi ve güler yüzlü anlatılır hep . herkes hakkında iyi konuşuyor hic kötü yorum duymadım ve bu gerçekten eminim ailesi için gurur verici bir durumdur. 3 temmuz 2000 yılında film çekimine başlamak için trabzona gitmek üzere uçağa binmiş ve kalkıştan önce kalp krizi geçirip vefat etmiş. zaten en büyük korkusu uçakmıs. çok genc yaşta vefat etmiş keşke daha çok filmi olup izleme imkanımız olsaydı.