0

ben kullandım o ilacı bir süre.yani tabi kişiye göre değişir ama bende uyku yapıyordu biraz.böyle halsizlik biraz yorgunluk hali oluyordu.başka da bir yan etkisini görmedim.

0

prozac diye depresyon hapı kullanmadım. bir depresyon hapı vardı şu an adı tam aklımda değil onu kullanmıştım. onu da zaten 3 ay boyunca kullandım geri bıraktırdı annem bana gerçekten de hani her şeye gülüyordum beni bütün gün uyutuyordum sanki böyle kafa yaşıyorum gibi bir şeydi yani ağır bir haptı. çok şükür şimdi artık öyle bir sıkıntım yok. rabbim inşallah hiç kimseyi böyle bir sıkıntılar vermesin depresyon veya psikolojik hap kullanmak gerçekten de çok zor.

0

bu soruyu bir hekime uzmana sorsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.bu tür anti depresan haplar biraz sorunlu ilaçlar

0

prozac adında antidepresan hapını 2 sene evvel kullanmıştım. söyle anlatiyim kardeşim antideprasanlar vücuda alışana kadar bir sürü yan etkisi oluyor, iç sıkıntısı, halüsinasyon, iştah kaybi,iştah açılması gibi.bu yan etkiler zamanla geçiyor. prazoc diğer antidepresanlardan biraz daha iyi.ha öyle aman aman bir etkisi olmaz ama çok depresif te olmazsın. sürekli ağlayan kız gider normal gündelik hayatına devam eden kız gelir. bircok insan ben çok mutlu oldum vs desede ben bunların açıkçası biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum. gerçekten çok mutlu etse şuan herkes prazoc kullanırdı. sana tavsiyem bir 6 ay boyunca kullan.

0

intihara meyillendiriyor diye biliyorum. zamanında bana yazmışlardı yan etkileri yüzünden alıp kullanmaya cesaret edememiştim. bir çok psikiyatri ilacı gibi uyku yapıp salaklaştırmasından korktum en çok. ama bu aralar acaba kullansam daha mı rahat ederdi kafam diye düşünüyorum.