1

hak edenin alacağını düşünüyorum. sıra başını tutanlar kazanacaktır. ama şunu belirtmeden de geçemeyeceğim. sesli mikrofon ile yazan her kim var ise bence hak etmiyordur, zira ben şu an klavyenin tuşlarına tıklarken, mikrofon kullanan kişiler sadece mikrofona konuşup, sonrasında sadece noktalama işaretlerini koyup öncelik sırasını alıyorlar.
bu adaletsiz bir durumdur. mantıken de doğru değil ama site bunu kabul ediyorsa benim için sorun olmaz. sadece kul hakkı der geçerim.
ben 50 lira alacağımın bilincindeyim. o yüzden 10 ncu da olsam, 50 alacağım. 8 de olsam, 9 da olsam, 7 ya da 6 da olsam, 50 alacağım. kendimi çok kasmadan cevap veriyorum.
ama vicdanım rahat hep belirtiyorum. çoğunuzun yapmadığını yapıyorum. araştırıyorum, bilgi sorularını. ab'ye en son katılan ülke denmiş misal. araştırsan bunu cevabını bileceksin ama yoruma dayalı ben şunu düşünüyorum dedin mi, sen de benimle aynı satırlar ile aynı kazancı bölüşeceksen.. dedim ya, vicdanınız rahatsa mesele yok. ben bir an kızarım o cevabı görünce, sonra geçer giderim öbür soruya. şimdi "çoğunuz" derken herkes de üstüne alınıp bana saldırmasın, haberiniz ola. yarası olan gocunsun.. tamam?
huyum kurusun, hayata hep muhalifim. ama doğru tarafından.. adil ve insanca.. kul hakkına girmeden. herkese başarılar diliyorum.

0

yani zaten şu an tekel2000 kardeşimiz varmı :)) bence o birinciliği alır gibime geliyor ve alacaktı yani. :). ben kaçıncı olurum hiç belli değil çünkü millet gece gerçekten de uyumuyor uyumadım için ben tahmin edemiyorum 100 tl ye razıyım diyebilirim. :) ihtiyacım var sonuçta benimde keşke fazla alsam ama hak eden kazansın diyorum. ben gece uyuduğum için aktif olamıyorum ondan dolayı beni hep 5-6 'nci sıraya atıyorlar.

0

sorumani de yarismanin 1.si bence tekel2000 olacak.baya emek harciyor adam.

0

ilk 2 kapışıyor sanki ama hangisi alır bilemicem.

0

sorumani büyük ödülünü yüksek bir ihtimalle yarışmanın ilk sırasında yer alan tekel 200 kardeşimiz yada mami kardeşimiz alır.

0

ilk üçte bulunan yazarlardan biri alır bence..