0

düzenlenmez diye düşünüyorum .çünkü soruma listesi bildiğim kadarı ile yılbaşında ondan hariç özel günlerde yarışma yapıyorlar ve bunun altından kalkmak çok zor bir durum çünkü yarışma yaptığınız zaman çok miktarda dağıtılıyor ve saçma günlerde yapmazlar diye düşünüyorum.

0

yaa keşke düzenleseler günün anlamve önemi ile birlikte de çok hoş our ve yarışma kazananları sevgililerine kazandıkları ödüül ile br hediye alırlar belki. hem çok romantik olur hem de sorumani ekibi bir çifti sevindirmiş olur böylesine güzel bir günde.

0

bundan sonra öyle büyük ödüllü birşey olmaz ama en azından bir 50 ti lik ödül ya da bir 100 tl lik bir ödül verilerek kısa zamanlı bir yarışma düzenlenebilir aslında. tabi yine sorumani yönetimi daha iyi bilir bunu. gerçi bizi iki katı kazançla sürekli yüzümüzü güldürdü bu aralar.

0

valla sevgililer günü için yarışma düzenleseler var ya büyük sevaba girerler. hem sitedeki üyeler baya aktıf olurlar. yarışma olduğu zaman baya akitf olan çok oluyor. normal zamanda göremediğimiz ya da pek aktif olmayan yazarlar bu sayede sitede aktif oluyor baya...

0

bence düzenlemez düzenlese hepimiz için çok iyi olur késke olsa ama nerde ...

0

yarışma düzenlemek değil de bütün üyelerine ikişer üçer lira para dağıtsa daha iyi olur herkes kazanır

0

şuan icin o konuda birbilgim yok biz üyeler hep birlik olursak tabiki böyle bir talepdebulunabilirz.yada daha garanti olursa bence 1 gun yada2gün boyunca herkez kazansin diye 2 kat kazanc daha mantikli diye düsünüyorum.hemde kişiler belki maddi durumda sıkıntılar yasayanlar burdan biriktirdigi parayi alarak eşine sevdigine annesine guzel hediyeler alabilir.sorumani ekibi bu konudaduyarsiz kalmicakltir bence herzman üyelerinin yanında olan bir plartforum burasi.

0

belki duzenlemez ama düzenlese güzel olurdu.

0

bilmemki yapsa guzel olurdu ama yaparsa guzel olur

0

düzenler mi bilmiyorum ama düzenlese güzel olurdu.