0

öyle bir hayalim yok cunki adaletli çekilişler yapıldığını düşünmüyorum

0

eskiden kuruyordum çıkmıyor şimdi de kurmuyorum

0

valla dogrusunu soylemek gerekirse,ben kurmuyorum.

0

bu yaşıma kadar almadım ve bu yaştan sonra almaya hiç niyetim yok. çünkü bize şunu öğretti atalarımız haydan gelen haya gider. bunun için almadım

0

o kadar düşük bir ihtimal ki insan bu hayali kurduğunda bile mutlu oluyor, keşke bana çıksa diyor ama nerde o şanslı kişi gene ben değilim. çıkmasını kim istemez ki kimlerin ne hayalleri gerçek olur, kimler dertlerini tasalarını geride bırakır, kimileri güzel bir hayata kapılarını açar hayali bile güzel neden olmasın ki şans şans şans başka birşey değil o balı belki bu sene süren biz olur neden olmasın .

0

aslında böyle bir hayalim yok fakat çıkarsa tabii kide çok güzel olur. kim istemez ki havadan para gelsin kaldı ki bu para 70 milyon tl ise. keşke öyle birşey olsa da geleceğimiz kurtulsa. bazen görüyoruz milli piyango çıktıktan sonra insanlar ne hale düşüyor ama o para bana çıkarsa öyle güzel kullanırım ki o parayı gelecek 3 nesilime yetecek miras bırakırım.

1

milli piyango çıkarsa diye şu anda hiçbir hayal kuramıyorum çünkü daha milli piyango bileti almadım. ama eğer alırsan yapacağım hayaller zaten belli şeyler. ilk önce genişçe bir ev alıp da yer döşerim ardından araba alırım sonra da kendimi çok istemiş olduğum kitap kafe'yi açar içerisinde mis gibi işimi gücümü yaparım. ama son zamanlarda ortaya çıkan videolarda da milli piyango idaresinin yapmış olduğu çekilişlerin çok da sağlıklı ve doğru sonuçlar verdiğini düşünmüyorum. kesinlikle yapılan çekilişlerde şaibe var gibi geliyor.

0

milli piyango alan biri değilim. çünkü hak edilmeyen parayı kazanmamız aslında doğru olmayacaktır. bu yüzden genelde çevremdeki kişiler bilet alıyor fakat alınmaması gerektiğini söylememiz gerekiyor. alınteri olmayan parayı hiçbir zaman harcamak ya da öyle para elime geçsin istemem.

0

eşim her yıl kuruyor. şimdiden başladı bile ama fazlası zarar allah biliyor çıksın herkes ister ama bana ihtiyacım olan kadar çıksa bile yeter keşke öyle birşey olsa . borç düşünmekten uykularım kaçıyor her ay sonu. ay başı gelmesinden korkar olduk . allah büyüktür. para parayı çeker derler ama inşallah gerçekten ihtiyacı olan kişilere çıkar.