0

valla biz seneler evvel milli piyango bileti almayı bıraktık... haramdan ziyade zaten çıkmıyor ki... niye boşu boşuna bir çeyreğe 17.5 tl vereyim ki... cebimde dursun, yiyecek birşey alırım daha iyi... en azından bir çocuk bile sevindirilir o parayla ya. ha illa bilet aldın ve sana çıktı dersen, ben o 70 milyonu değerlendirmeye çalışırdım... bir kısmına ( yarısını kullanıp) daire alırdım... 35 milyona bile kaç tane daire alınır yanii.... o aldığım daireleri de kiraya veririm iki tanesi hariç. birine ailemi oturttururum birinde ben otururum... çünkü ben kitap okumayı çok sevdiğim için evi kendime göre dizayn ederim bu konuda. geri kalan 35 milyonu da artık faize mi yatırırım yoksa bir çok üniversiteli gencin kredi borcunu mu kapardım o zamanki ruh halime bağlı... yalnız buradan da böyle konuşma kne güzel oluyormuş şunu yaparım bunu yaparım diye... bir atasözü vardır bilmem bilir misin? o atasözü tam olarak şöyle ''fakirin karnı doyunca k.çı kalkarmış.'' diye.. benimki de o hesap oldu. şunu yaparım, bunu yaparım yoka böyle mi yapsam filan. :d :d bize çıkmayacağı için boş hayaller kurmayalım o yüzden... sağlığımız yerinde olduğu sürece her türlü zenginiz. asıl sağlığımızın kıymetini bilelim... para gelir de gider de...

0

70 milyon hayatım boyunca calişsam kazanamayacağım para . bu para bana çıkarsa fakirleri sevindirir , yardım kuruluşlarına bağış yaparım . en sevdigim araba olan ctrieon c1 alirim .

0

bana çıkarsa kendime araba alicam ev alicam ve sevdiğim kizi gidip isteyecem. evlenicem yani. ama ben o kadar şanslı bir insan değilim yani . bana çıkmayacağı için hic böyle hayallere de girmeme gerek. yok cunku benim bu hayatta hic bir zaman şansım olmadi olamayacak da . ama allah'tan umut kesmem. belki bir gün bende mutluluktan ağlarım. benim kendı şahsi düşüncelerim bunlardan ibarettir. her zaman mutlu olamayiz. yok böyle bir dünya . bende şansıma güvenmediğim icin almayi da düşünmüyorum. amorti bile vurmayacak neden bos yere param gitsin. şansım hic ama hic yok benim. benim tek şansım güzel bir kizdi o da beni yalnız birakti ayrildi benden .

0

vallahi hayatımda o kadar büyük değişikler yaparım ki hayatın sadece nefes alıp vermekten ibadet olmadığını herkese kanıtlarım. şuanda 70 milyon bana çıkmış olsa tamamen hayatımı baştan sona sıfırdan yaratırım. fakat bunları yaparken kızılay,lösev gibi kurumlarada yüksek mevki bağışlar yaparım. sadece kendimi düşünmek olmaz.