0

sabah erken saatlerde havanın soğuk olmasının sebebi geceleri ve akşamları güneş olmaması. sabah da gündoğdu için ve güneş daha yeni doğduğu için hemen havayı ısıtamıyor yetersiz kalıyor ışınları. yarın sabah erken saatlerde bazen güneşin geç çıkması da bunlardan bir sebep olabiliyor.güneşin döngüsü bildiğimiz gibi şu saatte çıkacak bu saatte çıkacak gibi bir döngüsü yoktur yani yanlış biliyoruz güneş 5 dakika 10 dakika 15 dakika 20 dakika aralıklarla geç çıkabiliyor ama özellikle hava yağmurluysa hava çok soğuk oluyor bu da yağmur kütleleri oluşturan bulutlardan kaynaklı oluyor bulutlar birleşiyor ve güneşin önüne geçiyor ondan dolayı zaten yağmur yağıyor.güneş olmadığı için de haliyle üşümeye başlıyoruz hava iyice buz kesiyor özellikle kış aylarında zaten alaskalılar kutuplar sahneye çıkmaya başlıyor yani dünyanın dört bir yanına soğuk hava yağıyor bundan dolayı.

0

yani sabahları havalar daha temiz oluyor. gerçekten de ben sabah olmasın daha çok seviyorum çünkü çok temiz kokusu var ve çok temiz bir ferahlık geliyor. insanın yani güneş doğdu olmadığından dolayı havalar ısınmadan dolayı sabahları daha çok soğuk olur havalar bence gerçekten de çok güzel ben böyle temiz havaya bayılıyorum. sabah kalkar kalkmaz mesala kapılarımı, camlarım açarım ki içeriği temiz bir hava girsin diye. öğle namazı ile sabah havası bir olmuyor maalesef.

1

hava henüz tam olarak aydınlanmadığı içindir. güneş tam aydınlanmadığından, güneş ışınları aydınlatsa bile ısıtacak kadar yeterli gelmiyordur.

0

gece gunesin olmayisidir,gunes cikana kadar maalesef soguk oluyor.
bir de uykudan kalktiginiz icin sogugu daha da iyi hissediyorsunuz.