0

gs için gerçekten zor bir maç olacağı düşünüyordu. söylenenin aksine cimbom esip gürledi. sivas'ın gardını ise vardan gelen gol kırdı. bu saatten sonra vazla direnç gösteremeyen sivas demir grup spor bir gol daha yiyerek maç bu skorla bitti ve gs yarıştı bende varım dedi. gs böyle oynadığı taktirde şampiyon olma yolunda çok büyük adımlar atacaktır. gs ve takımın bütün oyuncularına başarılar...

0

birkaç haftalık buhranlı dönemin patlamasıydı bence oyuncular lig sonlara yaklaştıkça sıkı tempo tutmaya başladılar.

0

galatasaray takımına bakacak olursak eğer zor dönemler geçiren bir kulüp olarak gidiyorlardı. ancak sivasspor mücadelesinde güzel bir galibiyet alarak bu zorlu geçen sürece bir dur demeyi bildi.
bana göre galatasaray takımı düzeltmek istiyorsa ara transfer döneminde 2 forvet alırsa ben düzeleceğine inanıyorum. özellikle fatih terim'in takımın başına gelmesinden sonra ben galatasaray'ın toparlanacağını inananlardan biriyim. baktığımız zaman galatasaray takımı aslında çok güzel bir futbol oynuyor eksiklere rağmen ancak bir türlü galibiyet alamıyorlardı, 4 maç aradan sonra sivasspor'u 4-2 yenerek güzel bir galibiyet aldılar. ve bence lig'de devre arasına galibiyetle girmeleri onları motive edecektir 2. döneme dediğim gibi güzel transferler yaparsa galatasaray takımı eğer ben şampiyonluğa oynayacak bir takım haline gelecektir diye düşünüyorum.

0

önünde birde avrupa macerası olan galatasaray'ın benfica karşısında işi oldukça zor. tabi bu kadro yapısı ve oyun anlayışı ile. mutlaka 2-3 takviye yapıp 2. yarıya en iyi ve hazır şekilde başlamaları gerekiyor aksi takdirde 3 kulvar da da yoluna devam eden galatasaray çok ciddi sıkıntılar yaşayabilir.

0

galatasaray bugün aslında ilk yarısında zorlandığı karşılaşma da sivasspor karşısında 4-2 gibi bir galibiyet almış olsada bu bazı sorunların giderildiğini veya sona erdiğini göstermez. çünkü sivasspor maç boyunca bir çok fırsatı da değerlendirememiştir. maça robinho'nun golü ile başlayan konuk ekip adeta golden sonra ki 5 dakika ablulaya almıştı galatasaray'ı. özellikle barcelona'dan takıma dahil olan sağ bek oyuncusu douglas ve robinho takımı bambaşka bir havaya sokup bambaşka bir boyuta taşıyorlar. galatasaray dakika 20 de tartışmalı bir penaltı kazanmıştır. penaltı pozisyonunda topun başına geçen son haftaların en çok eleştirilen ismi olan eren derdiyok topla kaleciyi farklı köşelere göndererek skora eşitliği getirmişti. daha sonra da ndiayenin harika asisti sonrası feghouli topu ağlara göndererek skoru 2-1'e getiren golü kaydetmiştir. sivasspor ise bu dakikadan sonra oyunun hakimiyetini eline alıp gene douglas robinho iş birliği sonucu brezilyalı yıldızının kaydettiği harika gol ile skora 2-2'lik eşitliği getirmiş ve takımını devre arasına oyuna ortak olarak sokmuştur. 2. yarının başlaması ile birlikte sivasspor aslında cesur denebilecek oyununu devam ettiriyordu. orta saha anlayışından iyice kopan sivasspor sürekli rakip ceza sahasına 4-5 gibi gidip geriye dönüşlerde sıkıntı yaşıyordu tam da bu dakika da devreye henry onyekuru girdi fernandonun nefis pasında gene tartışmalı bir pozisyonla topu ağlara yollayan henry onyekuru skoru 3-2 ye getiren golü kaydetmiştir. bu golden 5 dakika sonra sivasspor çok ama çok net bir pozisyondan yararlanamayarak oyundan psikolojik olarak yavaş yavaş kopmaya başlıyordu. galatasaray ileri atılan her topta feghouli belhanda ve onyekuru ile tehlikeler yaratıyorken sivasspor bu riskli oyun anlayışını inatla devam ettiriyordu sahneye tekrar çıkan onyekuru belhandanın son derece güzel çevirdiği topu galatasarayın forveti eren derdiyokun her zaman ki gibi topu ıskalaması sonucu önünde bulup topu ağlara yollayarak ben geri döndüm mesajını vermiştir. haftalardır formsuzluğu ile eleştiri oklarını üzerine toplayan onyekurunun da biz daha ölmedik mesajını vermesi için önemli bir maç olmuş oldu. ancak galatasaray hala daha savunma da çok büyük sıkıntılar yaşayabiliyor. savunma arkasına atılan her top pozisyon oluyor. muslera'nın da son dönemlerde çok formsuz olduğunu düşünürsek özellikle benfica maçlarında işleri çok zor. mutlaka ama mutlaka devre arasında 1 tane direk 11 de başlayacak bir santrafor almalılar. çünkü eğer galatasaray 2. yarıya eren derdiyok ile başlarsa hem taraftar tarafından hemde yönetim fatih terim tarafından adeta topa tutularak sezonu direk çöpe atmış olacaktır. santrafor dışında mutlaka da 1 tane stoper almalı galatasaray.

0

zor bir donem geçiren gs sonunda patlama yaparak bu dönemi bir nebze olsada atlattı bu vesileyle tekrar galibiyet serilerine başlayacaktir