0

tabiki yasayabilir sivasbu ne yapacaği belli olmaz

0

medipol başakşehir değil sivasspor karşısında hiç bir takım karşısında kaybetmek skor 3 1 olur demedi demeyin sivasspor kim ki başakşehiri yensin fark yemese iyidir artık şampiyon belli medipol başakşehir boşuna kaybetmesini beklemeyin kendinizi yormayın galatasaray medipol başakşehir in kaybetmesini bekliyor ama boşuna kendisi yenmediği sürece medipol başakşehir kaybetmez en kötü ihtimalle berabere kalır. maçtan sonra bu söylediklerimi hatırlayın.

0

başakşehir ligdeki konumu ve oyun tarzı ile şuanda şampiyonluk adaylarından. böyle bir maçta hata yapmasını beklemiyorum.

0

başakşehir ligde iyi bir şekilde ilerliyor. bu yüzden sivasspor karşısında puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

0

sivasspor kendini geliştirmeye başladı. beşiktaş karşısında oynadiği gibi oynarsa başakşehiri yenebilir.

0

ben puan kaybi yasayacagini dusunmuyorum,eskiye gore basaksehir kendini asti.

0

sivasspor kötü bir takım değil başaksehirin defansif futbol anlayısı iyi taktiklerle uygularsa başakşehirin puan kaybı kaçınılmaz olur ancak sivasspor cephesini defans hattının biraz zayıf oldugunu düşünüyorum viska gibi de iyi bir diriplikçinin bu fırsatları kaçınılmaz oalrak degerlendirecegi fikri de aklıma yatmıyor değil

0

yenilir çünkü başakşehirin futbolu eksilerde kalıyor

0

çok zor puan kaybedeceğini tahmin ediyorum başakşehir takımının. çünkü görebiliyoruz ki başakşehir takımı geldi bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. sivasspor'a baktığımız zaman gerçekten inişli çıkışlı performanslar sergilediğini görebilmek ek fazla puan kaybı yaşayacağını düşünmüyorum istanbul takımının. inşallah güzel ve zevkli bir maç bizleri bekler ve bol gollü maç izleriz.

0

bence yasamaz cunku basaksehir daha guclu bi takim