0

evet büyü ve büyücülük vardır kur'anda da anlatılır çeşitli peygamberler döneminde yapıldığına dair hz musa aleyhisselam'a verilen mucizeler in temelinde de o dönem sihir faaliyetlerinin çok fazla olması yatar ve kur'an'da yine büyü yapmanın büyük bir günah olduğu bahsedilir kesin olmamakla birlikte şunu biliyorum büyü yapan kişiye eninde sonunda döner derler.

0

büyü ve büyücülük hala var maalesef ki, bazen insanları öyle bir etkiliyor ki şaşırıp kalıyoruz .bana bile evinde büyü var diyorlar,herkes ama bir türlü bulamıyorum evin içinde,kim yapıyorsa allah bildiği gibi yapsın acaba ne isterler insanları ayırmak için büyü yaparlar huzursuzluk için büyü yaparlar anlamıyorum yani allah ıslah etsin herkese diyorum başka bir şey demiyorum.

0

evet büyü ve büyücülük maalesef vardır. ve bundan korunmak için en önemlisi inançlı olmak yani allah'a inanmak gerekiyor ve yine nas, felak surelerini bolca okumak gerekiyor. tabi bir de ayetel kürsi okumak lazım.

0

evet malesef ki vardir. ama keşke olmasaydı.

0

var tabi yapılıyor hatta kur'an-da bile geçiyor. bunlardan korunmak için evde kur'an okunmalı, felak ve nas surelerini sıkça tekrar etmeliyiz.

0

vardır,fakat felak,nas ve ayetel kürsü dualarını okudukça allah 'ın izni ile korunuyorsunuz.

0

hala yapanlar ve inananlar var. batıl bir inançtır. neden nasıl inanıyorlar açıkçası anlamak da pek mümkün değildir. çok duydum gördüm ancak pek inanmıyorum ben.