0

ilk mesaj yanlislikla bastim

yüce ve aziz olan kuran-i kerim'de buyuden bahs etmektedir.

bakara 102.ayet

(ve tuttular) şeytanların suleyman'ın mulkü üzerine uydurduklari (batil yalanlarin) pesine takildilar.süleyman kafir olmadi fakat seytanlar kafir oldular.insanlara sihri ve babil'deki iki melege, harut ve marut'a indirilen seyleri ögretiyorlardi."biz ancak bir imtihaniz/dinin için fitneyiz.sakin kufre girme." demeden kimseye onu ögretmiyorlardi.onlardan kadinla kocanin arasini ayiracak (sihri) ogreniyorlardi.allah'in izni olmadan o (sihirle) kimseye zarar verecek degillerdir. (hakikatte) onlara zarar verip faydasi olmayan bir şey ogreniyorlardi.andolsun ki (o sihri) satin alanın ahirette hicbir nasibinin olmadigini cok iyi biliyorlardi. nefislerini karsılığında sattikları şeyin ne kötü bir şey oldugunu keşke bilselerdi."

0

bismillahirrahmanirrahim
er-rahman ve er-rahim olan allah'ın adıyla.

0

bismillahirrahmanirrahim
er-rahman ve er-rahim olan allah'ın adıyla.

0

büyünün her türlüsü kötüdür. büyü yapanda yaptıranda allah'a şirk koşar. kutsal kitabımız kuran-ı kerimde de büyü yapılmamasından bahseden ayetler vardır.

1

kara büyü ne demek bilmiyorum oldum olası büyüden korkarım

2

büyü türlerinden en kötüsü olan kara büyü, genelde insanları öldürme gibi amaçlarla yapılmaktadır. büyüyü yapan kişiye de ters tepebilir diye söylenti vardır. ve evet ne olursa olsun tehlikelidir ve bulaşılmaması gereken bir iştir