0

maalesef ülkemizde yüzde yetmişi diyelim trafik kuralları hiç uyumuyorlar keşke herkes trafik kurallara uyup da bu kadar kazaları olmasaydı ve bu kadar trafik kazalarda can kaybı olmasaydı bu kadar yürekler yanmasaydı ama maalesef trafik kuralları doğru dürüst uyan yoktur bana göre.

0

keşke trafik kurallarına uyan bir millet olabilsek. sürücüler de yayalar da kurallara çoğu zaman uymuyor eğer uysak zaten bu kadar trafik kazası olmaz. trafik kazaları her geçen gün arttığı için can ve mal kaybı bu kadar yüksek oluyor. özellikle sürücülerin hız limitine uymaması, aşırı alkol aldığı halde araç kullanması gibi sebeplerden dolayı trafik kazaları çok oluyor. trafik kazalarını azaltmak için birçok çalışma yapılabilir. basit kurallarla hayatımızı daha iyi yaşayabiliriz. sürücülere ehliyetsiz araç kullanmamayı, emniyet kemerini mutlaka takmayı, hız sınırını aşmamayı mutlaka aşılamalıyız. yayalara ise ışıklara dikkat etmeden karşıdan karşıya geçip geçmemeyi, rastgele yola çıkmamayı aşılamalıyız bu şekilde bir nebzede olsa ölümleri, kazaları daha az sayıya indirebiliriz. daha küçük yaşta çocuklara kuralları öğretmeliyiz. günümüzde trafik oyun parkları var mutlaka çocuklarımızı buraya götürmeliyiz.

0

maalesef ki trafik kurallarına uyan bir millet değiliz.insanlar trafik kurallarını artık uymuyorlar kırmızı ışıkta hemen geçiyorlar etrafına bakıyor kimse yoksa hemen geçiyorlar yani hiçbir şekilde dikkat etmiyorlar trafik kuralları.başka bir şey ise hız kurallarına özellikle hiçbir şekilde dikkat etmiyorlar sürekli hız yapıyorlar araba sürerken. sonra da kaza yapıyorlar ve kendi can güvenliği olmuyor karşındaki insanın ölümüne neden oluyor bazen bu.

0

üzülerek çok az insan uyuyor diyebilirim

0

ben diyemem cok fazla kurallara uymayan sofir ve yayalar goruyorum

0

diyebiliriz elbet ama dersek yalan olur. genelde burada kurallar tersine işler. kim nereyi denk getirirse öyle gider trafikte

0

bence diyemeyiz trafikte araç kullanan biri olarak kırmızı ışıkta geçe çok yayalara yol vermeyen çok kişi var

0

hayır trafik kurallarına uyan bir millet değiliz maalesef elimizde telefon emniyet kemeri bağlı değil yaya geçitlerinde yaya yol vermeyen kırmızı ışıkta bile geçen bir milletiz ne yazık ki

1

bence hayır ben çok kırmızı geçen gördüm