0

trafik kurallarına elimden geldiği kadar uyarım bazen dalginliktan unutabiliyoruz

0

evet uyarım bi arkadaşım alkolu araba kullanıp kaza yapıp öldü bu hepimize ders oldu daha dikkatli olduk uyumayınca hepimizin sonu aynı olacak onun için mutlaka kurallara uyarım

0

kesinlikle uyarım çünkü sevdiklerimin canını ve insanların hayatlarını etkilemek istemem

0

kesinlikle uyarım hatta trafik ile ilgili korkularım var. uymayınca çok rahatsız oluyorum. uymadığımda büyük bir kaza geçirecek mişim gibi korkularım var ve bunu atlatamıyorum. bu da benim önlemlerimi arttıran bişey

1

çok araba kullanmam zaten. yaya olarak da elimden geldiği kadar uymaya çalışırım. çünkü tehlikeye attığım ilk şey, benim ya da birilerinin hayatı ki bu da çok kıymetli. sonuçta bilgisayar oyunu değil bu, yüz canımız yok. bir canımız var, o da kıymetli.

0

acelem yoksa çok dikkat ederim uymamış gereken kurallar

1

evet mutlaka herkesin uymasini da cok isterim kaza olmamasi adina

0

toplum ne derse tam tersi stratejisinde ilerleyen bir bireyim

1

trafik kurallarına uyarım. uymayanları uyarmaya çalışırım. aynı zamanda emniyet kemeri konusunda da oldukça titizimdir. trafik kurallarına her insan uymak zorundadır. hiç kimse hiç kimsenin canını yakmaya hakkı yoktur. trafik kurallarına uymayan insanlara da ayrıca yüklü miktarda ceza gelmektedir. ayrıca son yapılan değişikliklerle cezaların miktarları da bir hayli artmıştır. yalnız şunu demeden de geçemeyeceğim. alköllü araç kullan kişiler ne olur kullanmayın. çünkü eğer bir gün bir insanın canına kıyarsanız bu düpedüz kanımca bir cinayet olur, yasalar kaza dese de mahşeri vicdanda bu bir cinayettir.

0

hiç araç kullanmadım yaya olarak da pek uyduğum söylenemez karşıdan karşıya geçerken trafik lambalarına göre değil de kendi inisiyatifime göre geçiyorum bir gün fena çarpılıcam ama hayırlısı bakalım:)

1

trafik kurallarına uymayı çok önemsiyorum

2

evet genellikle her koşulda trafik kurallarına uyan bir şoförüm