0

beyaz tenli oldukları. kadınları türk erkekleri tarafından güzel bulunur. uzun bacaklı uzun boylu soğuk memleketin soğuk insanlarıdır.

0

rus deyince ilk aklıma gelen sağlam orduları ve sağlam vücudlarıdır . kavgalarda felan hep önlerdedirler . ve çok soğuk insanlardır .

0

ruslar deninilnce akla nedense direk rus kızları gelir. dünyanın en güzel kızlarının rus kızları oldugu söylenir. ve ruslar genel olarak alkolu en iyi tüketen,en çok tüketen ülke diye bilinir. sanat olarak ele almak gerekirse, rusyada yetisen ünlü ressam,yazar ve sanatcı vardır. bir çok çekilmiş basarılı filimler vardır. anlam dolu bir çok sarkıda rusya ülkesine aittir. her ne kadar türkiye için bir zamanlar tehlike olarak bilinsede,suanda ülkemizin rusya devleti ile bir sorunu yoktur. rusların yemekleri ve gelenekleri çok basarılıdır. modern insanlardır. ülkemizde evlilik dışı çocuk çok büyük ayıp olarak kabul edilip,kınanırken, rusya halkı tarafından bu sıradan ve normal olarak karsılanır. bir çok markanın sahibide rusya devletidir. adalet sistemi rusya devleti tarafından basarılı bir şekilde çalışmaktadır. gezilmek için bir çok güzel ve anlam iceren yerleri,konumları vardır. tatil için yurtdısına cıkmakta olan bir çok insanın tercih ettiği bir ülkedir. türk iş adamlarının bir çogu rusyanın iş adamları ile iş yapmaktadır.

0

cok guzel olmalari ?? bence oyle