0

evet genetik olabiliyor.ailesinde beyaz saçlı kişi olunca o kişide beyaz saçlı olabiliyor.

0

evet beyaz saçın bazıları genetiktir . ama bir hastalık vardi o hastalikta da kaşlar kirpikler ve saçlar bembeyaz gözler kirmiziydi bu hastalığın ismini unuttum ama öyle bir hastalık vardi. alinda beyaz saç çoğu zaman genetik olmayabilir.

0

beyaz saç bazen genetik anlamda çocuklarda bulunabiliyor. fakat beyaz saçların bazı durumlardan kaynaklandığını bilmemiz gerekiyor. bazen insanın sıkıntılarını dışarıya atamadığı için beyaz saçlar ortaya çıkabiliyor. ama o kadar aşırı bir şekilde saçlarda bulunmuyor ve kişi bundan çok rahatsız olabiliyor. bu yüzden çok dikkat edilmesi gerektiğini fakat benim en çok sevdiğim beyaz saçlı olmaktır.

0

evet beyaz saç genetiktir. babadan, dededen, dayıdan erkeklere geçebilir. kadınlar da ise anne, teyze, hala gibi soydaki kadınlardan geçer. 15 yaşomdaki bir çocuğun saçlarının beyazlaması genetikle açıklanabilir sadece. çünkü 15 yaşında bir çocuğun saçları, daha genç olduğu için yaşlanması pek mümkün değil.

0

saç genellikle yaşlanınca olur ve bazı genç insanlarda bile beyaz saç olabilir. bu aileden gelen bir şey yani genetik hırsı diyorlar ona bizde yok benim babam 47 yaşında olmasına rağmen saçları beyaz bile değildir maşallah ama mesela benim eşim 28 yaşında olmasına rağmen saçlarında beyazlar var. çünkü ailesinden gelen olan bir şey yani bana göre genetik kimine göre genetik olmayabilir. yani bildiğin kadarıyla böyle diye düşünüyorum.