0
0

evet pizzaya bayılırım her çeşidinide yerim özellikle ıspanaklı jalepeno biberli çok severim.

0

pizza belkide günümüzde en çok tuketilen yiyeceklerin başında gelir bence. ama ne kadarı sağlıklı ne kadarı sağlıksız bunu bilmek lazım ben tükettiğimiz yerleri özenle seçer tabiki kendime ve aileme en sağlıklı şekilde tuketmesi için en cok da evde yapmasını sozlerim yapar da genelde içinde sucuk, mantar,zeytin,kaşar gibi malzemelerin bol olmasina ozen gosterir hem cok lezzetli hemde cok doyurucu olur ve gonul rahatligi ile yeriz .

0

pizzayı seviyorum ama dışarıda pizza yememeye özen gösteriyorum. çünkü içine kullandıkları yaptıkları salam ve sosislere güvenmiyorum .piyasada birçok sağlıksız yollarla yapılmış salam ve sosis var bu yüzden genelde evde kendimizin yaptığı pizzayı yiyorum çünkü içine koydumuz malzemelere çok dikkat ediyorum salam ve sosis yapılırken nasıl yapıldığını az çok araştırdım ve bu yüzden her salam ve sosisi yememeye özen gösteriyorum. ama evde yapılmış pizza harika oluyor .

0

ayyy canım nasil cektiii pizzayı çok severim oglum da cok sever genelde kendim evde yapmayı tercih ederim cunku ogluma hazir gidalar yedirmek istemiyorum hamurunu felan kendim yapiyorum ve harika oluyor

0

evet pizzayi seviyorum ama oyle cok tuketen birisi degilimz

0

pizzayı severim. mantarlı, zeytinli, bol kaşar peynirli çok severim.