0

mantar zaten yillardir insanlar tarafindan en cok sevilen ve tuketilen besinlerin arasinda gelir tabiki.koyde cocukken hep sabahin erken saatlerinde cikar toplardik cunku erken saatlerde gunes cikmadan yerden cikardi .o yuzden et gibidir mantar.mantar sotede super olur hemde guzel yaparim.

0

evet mantarı çok seviyorum özellikle pizzanın üzerine mantar koyarak pişirmeyi ve yemeyi çok seviyorum. zaten mantar pizzaya çok yakışıyor ve bence mantarsız bir pizza düşünemiyorum. mantarın bir de kebabı çok güzel oluyor kesinlikle denemenizi tavsiye ederim mantarı yakmadan hafif bir şekilde pişirerek kebabını yapıp sos sayarak yiyebilirsiniz. bir de mantarın kıyma haline getirilip kavurması çok güzel oluyor onu da çok seviyorum .yani kısacası mantarın birçok yemeğimi tüketiyor ve seviyorum .size de şiddetle tavsiye ediyorum.

0

mantar dediğin sevilmez mi ya ?özellikle de bu köy mantarı oluyor ya alacaksın mantarı tavaya bolca bir tereyağı koyacaksın mantarı doğuracaksın içine atacaksın pişireceksin o kadar güzel oluyor ki anlatamam.bir de suyuna ekmek banacaksın çok güzel oluyor köy mantarı kültür mantarı na göre daha güzel oluyor. çünkü kültür mantarı doğada yetişmediği için insanlar tarafından yetiştirildiği için sert oluyor ve tadı güzel olmuyor. köy mantarı ise doğal ve doğada yetiştiği için çok tatlı oluyor .biz mantarı pilavla da yaparız. mantarlı pilav da çok güzel olur özellikle de bulgur pilavında mantar pişirmek çok lezzetli oluyor.

1

mantarı çok ama çok seviyorum. hele de bizim karadeniz de fındık kirmiti var. onu bol domates ve soğanlı yapacaksın. vay babam vay.

0

mantar yemeyi aman aman sevenler derneği değilim ama olduğu zamanda yerim. özellikle pizzanın içinde olan mantarı daha çok severim. diğer mantarı fazlada sevdiğim söylenemez.