0

düşünebilmek için insanda beyin olması lazım .kültür bilgi eğitim olması lazım ,neden niçin sorularını sorabilmek lazım.bunlar yoksa ne yapacak bu kişi birlerine inanacak. hadi inan da körü körüne inanma bari

0

malesef öyle bir özelliğimiz var . çünkü inanmak daha kolayimiza geliyor. araştırıp düşünmek varken direk söylenen şeyin doğru olduğunu kayıt ediyoruz beynimize . aslında çok yanlış biliyoruz da insanların birseyi anlatırken bire bin katarak anlattıklarını ona rağmen inanmayı tercih ediyoruz.

0

evet haklısın gerçekten de ama işte insanlar inanmak istediği için inanıyor ve böyle insanlar da gerçekten çok zor ama ben hiçbir şekilde öyle değilimdir. kendimi övmek gibi olmasın her zaman düşünürüm neyin ne olduğunu, kimin ne yaptığını çok iyi bilirim ve herkese inanan bir insan da değilim ve hiçbir zaman da öyle olmadı bu saatten sonra zaten öyle olmam. insan yedisinde neyse yetmişinde de odur ben de yedisin de neyse yetmişinde de odur. her zaman olurum insanlar nankör, bencil, kıskanç olduğundan dolayı inanmak istediklerine her zaman inandıkları için zaten böyle her seferinde kaybediyorlar. ama gene de kaybettiklerini bile kabul etmeyen insanlar çok bu dünyada yani onu insanlara bence çok fazla bir şey demeye gerek yok. zaten söyleyeceğimi de söyledim öyle olmaya devam ettikleri sürece her zaman da kendileri kaybetmiş olacak. allah'a yakın bana uzak olsun öyle insanlar ben hiçbir zaman öyle bir insan olmadığım öyle bir insan olmadığımı içinde hiçbir şekilde hayatıma bu saatten sonra öyle bir insanları sokmam.

0

insanlar da her zaman birilerine bir kimseye guven acigi vardir,bu acigi kapatmak icin mecbur guvenirler.