0

küfür insanların çoğu zaman sinirlenince dayanamayıp söyledikleri kötü sözlerdir. gerçi sadece sinirlenince değil bazı insanlar gerçekten çok pis konuşuyor. bunun sebebi bence bastırılmış duygularıdır. sinirlenince küfür etmek veya normalde de küfür etmek bence hiç hoş değil. hiç kimsenin ağzına da bu sözler yakışmıyor.

0

insan oğlu sinirlenince kendisini tutamaz ve rahatlamak amacıyla küfür eder.

0

duygularına hakim olamayıp aşamayınca olayları küfre başvurur bazıları. bazıları ise küfür yaşam biçimi olmuştur küfür edemeden duramazlar. bunun bilnçli olmayanı da var tabi bu konu hakkında yapılan birçok araştırma var okumak lazım elbette.

0

sinirlendiğinde küfür edilince rahatlıyor insan edilen küfürler karşı tarafı deli eder buda güzel bende sinirlendiğim de ederim kendime gelirim etmese 10 katı daha sinirlenirim damarıma bastılar mı kufuru bırakıp doverim küfürde artık etkilemez beni küfür etmesek keşke ama olmuyor ediliyor rahatlamak ıcin sonradan pişman oluyor insan iş işten geçmiş oluyorda o zaman edin ama çok derinden etkilemesin karşı tarafı

0

sıkıştığı durumlarda içinde ki kin ve nefreti muhatabın aktarmak temizlenmek için bu duygulardan.

0

insanlar küfür ederek sakinlestigini düşünürler. kızdıkları ve sinirlendikleri zaman küfür edererek tepkisini gösterirler. bazı insanlar bu konuyu çok abartarak, günün her anında küfür kullanırlar. mutluluk,hüzün,şaşkınlık,hatta heyecanı bile küfür ile ifade ederler. bunun doğru oldugunu düşünmüyorum.

0

insan sorunu çözemediğin de yada çaresiz kaldığında küfür eder diye düşünüyorum.

0

keşke küfür edilmese. çoğu zaman insanlar öfkelerine yenik düşüp küfür ediyorlar. ben küfürden hiç hoşlanmam ama öyle anlar oluyor ki öfkeden ağzımdan maalesef çıkıyor.

0

bazen insanın damarına başlıyorlar karşı taraf kufr edince mecburen onlarda kufr ediyor yani